Како се познава жена која немала секс долго време?

• Креатор на темата Креатор на темата alek34
  • Време на започнување Време на започнување
Ај чим толку добро погаѓаш...Сум имала или сум немала секс долго време (и нема сеа... те знам само од форум, не се важи така, бла, бла...ако толку лесно се познава сигурно ќе познаеш и од неколку поста).
Онда...?

Сега одма,ќе ги фрлам гравчињата и тие ќе ми кажат.Некако се ќутливи денес,така да мојот заклучок е дека,незнам колку време си немала секс(преочигледно),ама знам дека нема да ти дојди лошо еден :helou:

Сега одма,ќе ги фрлам гравчињата и тие ќе ми кажат.Некако се ќутливи денес,така да мојот заклучок е дека,незнам колку време си немала секс(преочигледно),ама знам дека нема да ти дојди лошо еден :helou:
Нишо, слабо ова екстрасензорниве спосбности.

Следечи некој видовит за редовност на сексуален живот, има?

Награда: Диплома потпишaнa од гуруто Сашо Фактор X

Toj sho ebi(t), ne mati Kajgana. :)
A ada, ako e dolgo vreme eden mesec, togas ti definitivno dolgo vreme ne si imala takozvani sjeks.

Нишо, слабо ова екстрасензорниве спосбности.

Следечи некој видовит за редовност на сексуален живот, има?

Награда: Диплома потпишaнa од гуруто Сашо Фактор X

Па те немам сретнато во живо бе чупо,не сум баба Ванѓа да знам,за разлика од члено над мене :baeh:

Ај чим толку добро погаѓаш...Сум имала или сум немала секс долго време (и нема сеа... те знам само од форум, не се важи така, бла, бла...ако толку лесно се познава сигурно ќе познаеш и од неколку поста).
Онда...?
78.9% дека си имала секс сабајлево. . Очигледно е не би била толку самоуверена, страхотна и храбра со вакво прашањево ако сакаш нешо да искажеш, али индиректно. :pos::icon_lol::icon_lol:
Како и да е постои алтернатива дилдо, за кои давам 20% :pos::pos:

102 насто (Амди Бајрам процент) никој не го дели талентот на Сашо X. :(

A, таман помислив дека ќе најдеме пандан на женската интуција, т.е машка интуиција за редовност на сексуален живот.

И уше ќе се убедуваме дека има "симптоми"?

zena koja nemala sex podolgo vreme bara novi cevli, tasna..t.e. trpi poveke semejniot budzet.

seksot e zdrav za familjarnata ekonomija definitivno.

За разлика од маж многу тешко.
Може да ти стави јасно до знаење на суптилен начин дека и тоа како и се секса, али за нејзе не значи тоа дека немала секс долго време.
Ние пак во сушен период не може ни број од телефон да запамтиме. Ако не :drk: од уши ќе почне да тече. Кај жените не е така.

За разлика од маж многу тешко.
Може да ти стави јасно до знаење на суптилен начин дека и тоа како и се секса, али за нејзе не значи тоа дека немала секс долго време.
Ние пак во сушен период не може ни број од телефон да запамтиме. Ако не :drk: од уши ќе почне да тече. Кај жените не е така.
e kako znaes deka kaj zenite ne e taka?

da vi kazam iskreno gi chitav site postovi na ovoj pod forum i vidov razlichni i sprotistaveni mislenja ...

ova shto kje go pisham ne znam na koja strana kje teznee samo moe mislenje e ...

MISLAM deka zenata ne moze da se poznae dali imala ili nemala seks odamna , barem ne mozesh od prv pogled ili od eden muabet !
zenata e histerichna, moze A I NE MORA da znachi deka e od apstinencija od seks ....
mislam deka posle odredeno vreme pominato so nekoja lichnost mozesh barem "od oko" da utvrdish za toa ....

pozz do site

P.S. nov sum na forumov bez kamshici molam :)

Една пријателка апстинираше од секс 9 месеци,и после 5-6 почна ептен да се збркува!Беше како дезориентирана,нервозна,гласна,мноооогу гласна(пример прави нешо муабет у друштво и ќе и текне нешто и ќе почне да се издерава)...
Тешко и беше и на неа :nesum:
daj mi broj, pomagam na vakvi slucaevi,:salut:

da vi kazam iskreno gi chitav site postovi na ovoj pod forum i vidov razlichni i sprotistaveni mislenja ...

ova shto kje go pisham ne znam na koja strana kje teznee samo moe mislenje e ...

MISLAM deka zenata ne moze da se poznae dali imala ili nemala seks odamna , barem ne mozesh od prv pogled ili od eden muabet !
zenata e histerichna, moze A I NE MORA da znachi deka e od apstinencija od seks ....
mislam deka posle odredeno vreme pominato so nekoja lichnost mozesh barem "od oko" da utvrdish za toa ....

pozz do site

P.S. nov sum na forumov bez kamshici molam :)
Е добра е, некој бар ги гледа работите...
И што ако е хистерична, дезорјентирана и сите погоренаброени работи..
Може ПМС е во прашање,може лош ден, лоша недела, лош месец...
Не е се до сексот.
Доколку некоја личност ти е блиска можеш да заклучиш како апстиненцијата влијае врз неа а да познаеш дали имала или немала секс , потешко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom