Како се познава жена која немала секс долго време?

• Креатор на темата Креатор на темата alek34
  • Време на започнување Време на започнување
Nikako, osven ako taa saka da doznaes. Eve licen primer, nemav sex 5 godini i pred tri dena legnav so eden decko i ne mi veruvase deka tolku doglo sum nemala sex, mi vika "abe ajde sigurno pred 1 nedela si imala":toe:
Браво така треба, само не требало да легнуваш ниту со дечково пред да се осигураш дали има сериозни намери.

Браво така треба, само не требало да легнуваш ниту со дечково пред да се осигураш дали има сериозни намери.

да де а како планираш тоа да го изведиш мислам да се осигураш.тоа некој квиз , формулар треба да пополни или ???
а и генерално на машките баш му е гајле дали имала скоро или пред 5 години. битно е дека сега имаш во моментот и тоа со нив

да де а како планираш тоа да го изведиш мислам да се осигураш.тоа некој квиз , формулар треба да пополни или ???
а и генерално на машките баш му е гајле дали имала скоро или пред 5 години. битно е дека сега имаш во моментот и тоа со нив
Епа девојкава немала секс 5 години и погоре како што читаш рекоа дека е у право,дека не била лесна, не се дала лесно,јас потврдувам у право е, не се давајте лесно задржете си го достоинството, само на тој начин ќе ве ценат, истите тие што ве вреѓаат ако немате секс со нив, длабоко во себе ќе ве ценат, зашто таков ни е менталитетот на нас, и тука нема што да се направи.

е како да не, ке ве ценеле. живи глупости. и од кај тој муабет му дала. што му дала здравје пари младоста невиноста .што тоа вие конкретно давате?? рака нога орган некој??? .звучи како демек вие нејките ама ај се потруди пак ке му дадам, многу сладок беше.божем нејките ама ја шо се мора се мора.го правите муабетот како ако му дадете на некој готово крај на светот а уствари само си скратувате едно од поубавите задоволства во животот.си набивате комплекси па ве грижи совест па што ке речат другите па испаднав лесна бла бла бла како на некој во денешно време и да му е гајле.
ептен детски муиабети. а и тој некој ако е созреано машко и ако чуствува нешто кон неа ке свати дека и таа имала минато исто као и тој, сигурно не растела во саксија или во стаклено звоно.а тоа дали му дала правата вечер или по еден месец нема да смени многу ако е таа таа.па и на крај на крајовите и да не биде ништо или било секс за една вечер голема работа.можеби утре нема сонце да изгрее или пак можеби некој ви број или пак со цел ум ке ви поверува некој дека ви е само втор !!! така да не си набивајте комплекси и живејте си го животот. нема вечно да бидете млади и убави и немажени и вервајте никој ама баш никој нема фала да ви речи.

Епа девојкава немала секс 5 години и погоре како што читаш рекоа дека е у право,дека не била лесна, не се дала лесно,јас потврдувам у право е, не се давајте лесно задржете си го достоинството, само на тој начин ќе ве ценат, истите тие што ве вреѓаат ако немате секс со нив, длабоко во себе ќе ве ценат, зашто таков ни е менталитетот на нас, и тука нема што да се направи.

Небаре игра „најслаба карика“ па работава се даде уште во прв круг... Може ако има секс госпожата, тоа е ради што нему му се сака, а неа никако... нееее, таа онака ради него се ебе, неа не и’ сака душичката ама ич

Можеби немала секс 5 години, зашто никој не сакал со неа. Не се знае...

И сериозно доста со тоа не давате ау глупостите. Нас не ни е гајле колку давате а колку не. И сеа ај не давајте, за пред вас да испаднете поштени а да си скусувате од најголемото задоволство. Глупост.

Не се заебавајте тоа е амброзија и не може секој да ја добие. Тоа треба да се заслужи.

GTFO!

Ти ја имаш и уште милијарда други жени. It's just a vagina. Get over it. It's not priceless. :tapp:

lele ste se iznapisuvale, ubavo, ubavo, mene mi bese muabetot deka nikoj ne moze da prepoznae dali devojka imala ili nemala sex podolgo vreme ako taa ne sakala. Koga tolku lesno se svrtele muabetive pa i da otidat vo licna navreda, mili boze. Ne sum imala sex zatoa sto jas ne sum sakala, ne deka sum izrod nekoj. Ne sum imala dovolno seriozna vrska za toa, pa taka da i ne sum imala potreba da imam sex so nekoj si samo da si go zadovolam merakot, za toa imam i prsti koi mozat da si ja zavrsat rabotata mnogu podobro. Ne e glumenje ludilo toa sto po sekoja cena ne sum legnala, legnav koga posakav i toa e ona sto e najvazno.

lele ste se iznapisuvale, ubavo, ubavo, mene mi bese muabetot deka nikoj ne moze da prepoznae dali devojka imala ili nemala sex podolgo vreme ako taa ne sakala. Koga tolku lesno se svrtele muabetive pa i da otidat vo licna navreda, mili boze. Ne sum imala sex zatoa sto jas ne sum sakala, ne deka sum izrod nekoj. Ne sum imala dovolno seriozna vrska za toa, pa taka da i ne sum imala potreba da imam sex so nekoj si samo da si go zadovolam merakot, za toa imam i prsti koi mozat da si ja zavrsat rabotata mnogu podobro. Ne e glumenje ludilo toa sto po sekoja cena ne sum legnala, legnav koga posakav i toa e ona sto e najvazno.

LIKE A BOSS
Ова ,бар кај мене, се цени:zver:

Exactly my point:)

Ја лупи етикетата од кокаколата, прави топчиња и ги подредува како опсесивно компулсивен тинејџер, по некој од неа измислен редослед.

Да не се лажеме сега те молам.Ако прсти завршуваат работа,тогаш ти имаш прст дебел колку бугарски кебап.

Си легнала кога си посакала браво,само што од 21 до 26 години си се задоволувала со прсти,а маж на тие години може,може цела вечер.... :)

Си немала потреба од секс за да си го задоволиш меракот, а сепак си го задоволуваше (со прсти)... Колку што јас знам, не е услов да имаш врска за да имаш секс. Се’ дури на сексот гледате како на грев и страшно нешто, наместо како задоволување најосновни потреби и задоволство, нема да биди народ од нас.

Лелееее сериозна врска за секс? Ретко кој вистински маж дава на такви жени со чудни конзервативни идеи. Морничаво е малце.

И пишува на чело. Обично со црвени букви, имало ситуации и со плави ама најчесто со црвени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom