Како се ослободувате од бесот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Во теретана одам .. и теговите лом ги правам.. одам 4 пати неделно.. така да .. прилично смирен сум :wink:

krsam sto ke mi doe pri raka, do sea imam iskrseno 6 stolici, 4 telefona, za cinii i casi da ne zboram, a i mavam koj mi se najde na pat abe neka e 12 dan ako me cepne koa sum nervozen moze da nastrada, a najcesto pustam do daska thrash metal.

Ова помага :smir:

032912av.gif

- Бркам сè од себе; за нивно добро.
- Многу шетам. Одењето ми ја растресува енергијата насекаде. По можност, излегувам и шетам со кучето надвор.
- Пуштам игрица и тапшам.
- Спијам.

..лошо ама траам..и во себе пукам( што мн поарно би било на кршим ..)..или пак цел ден сум љута и само нешто преречуам:toe:...немам некоја тактика

Слушам нешто од The Wreckers и плачам како луда.
И пуф, нема повеќе бес.
:pipi:

Ако ме фати беспрво ќе се испакам убаво сама, после ќе се опуштам со музика и на крај си наоѓам друштво и излегувам од дома

Немам бес у мене.Ај ај,имам ама ептен малку. И у такви моменти пуштам прво
Muse - Hysteria па после Tiesto - Elements of life, искачам надвор палам цигара две и готоо.

Сите околу мене ги замислувам дека се дрва и цвекиња и ме тера да се смеам.А кога ни тоа не помага пуштам музика и играм...:pos2::pos2:

пуштам музика, потоа се релаксирам, јеби го беснењето ке помине (=

--бесен, правам работи за кои после зажалувам!
--Нервозен, физички активности, трчање, фудбал, удирање по перници, билдинг......
--Нервозен и тажен, спијам!

- plivam (vo leto) - toa najmnogu mi pomaga, zaminvam v ezezro dlaboko sama ko luda i plivam i placam
- legnuvam da spijam a pred toa ke se isplacam ubo
- setam niz plaza najcesto, sama (kaj so e mirno i nema lugje), vodata me smiruva definitivno najmnogu

Сфатив дека не го празнам,туку го акумулирам,тоа е тажно:nesum:...ќе се деси нешто лошо еден ден на јавно место...мора да најдам нешто што успешно ќе го извади од мене...Ниту физичка активност не ми помогнала...

Сфатив дека не го празнам,туку го акумулирам,тоа е тажно:nesum:...ќе се деси нешто лошо еден ден на јавно место...мора да најдам нешто што успешно ќе го извади од мене...Ниту физичка активност не ми помогнала...

не го бери во себе, оти еден ден може да излезе и во форма на болест

физичка најчесто, а може и психичка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom