Како се ослободувате од бесот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Слушам музика...спијам..и ко нов сум!

Ееееј, кога сум изнервирана боље никој да не ми збори, ако сум при себе му викам да ме остави на раат али ако сум онака ептен писд оф е тогаш се дерам али другариве ме знаат така да не ми се љутат.... А за да се испразнам седнувам на инетрнет, пуштам музиче и седам затворена додека не се расположам..... :icon_lol:

оууу тоа е ужас! порано пуштав на цел глас музика Limp Bizkit и слично, викав, трескав :pos2: :pos2: ама сеа се затворам во себе некогаш творам и речиси никој не може да ме допре... некако не се замарам, знам дека ќе помине, ќе си го добијат своето сите ЛОЛ

или ке пуштам гласна музика и ке вриштам додека ме држи гласот или пак ке отидам кај боксерската врека и ке удирам додека не ми потече крв од рацете

Плачам, се ѕверам околу и слушам музика

хммм ретко збеснувам ама кога збеснувам не сакаш да си у моја близина иначе се смирувам кога ке ги измавам сите можни перници од креветот и после си пуштам музика и се е ок

Понекогаш вежбам правам стомачни, склекови... понекогаш само седам и мислам и се нервирам :toe:

У моментов сум бесна, вријам у мене, не дај боже некој да ме изнервира, има да го отерам кај што не треба.....

Спорт. Кик-бокс беше на времето. :) Ама на времето. :icon_lol:
Сега е точакот или тенисот. Само што љутач сум, се нервирам, без врска играм, илеџам, гаѓам со топче... :icon_lol:

И онака вишок иам у себе, 24/7. Битен сегмент е мрдањето. Физичка активност, и ме ослободува. Колку - толку.

Не сум некој што се нервира многу. Донекаде знам да го контролирам бесот. Ама кога ќе се изнервирам или излегувам од дома, на шетање или баскет, или пак си седам пред компјутер и едноставно си слушам музика и се смирувам :)

Земам некој предмет што не е вреден и го акам со сета сила.Во краен случај р'скам музика:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom