Како се гледате себеси во иднина?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
За десет години мене ништо нема да ми се виѓа.....:kez:

pa za desat godini ke imam 25 godini taka da ke imam diplomirano na praven fakultet i ke imam otvoreno svoja advokatska kancelarija

Verojatno ke go imam zavrseno fakultetot i so zadovolstvo bi bila profesor,ke ziveam sama,ke si imam svoj avtomobil,verojatno ke bidam svrsena so covekot na mojot zivot i ke go patuvam svetot.Ova se vikaat rozovi kosmari,eee kako ke se razocaram eden den ama aj da ne gubam nadez I'm still young:)

Јас не размислувам за утре па за 10 години-здравје пред се па ќе си дојде самото

Хмм.. па после 10 години ќе бидам 26 што значи пак ќе си бидам млада и ќе си уживам во животот :je:

10 години ми е далечна иднина.... неможам ни да се замислам како ќе изгледам :icon_conf

Па...за 10 години ке имам завршено факултет :icon_lol:и ке си уживкам во животот:je::kez: па после тоа кога ке се вработам и сите тие работи ке размислувам за семејсво и деца:icon_lol:

Po 10 godini se gleam kako delovna devojka koja zarabotuva mn vo nejziniot sopstven lanec na firmi,fabriki,hoteli omazena so tipicen papucar koj ke trca po mene i toa

Miss_sixty напиша:
Po 10 godini se gleam kako delovna devojka koja zarabotuva mn vo nejziniot sopstven lanec na firmi,fabriki,hoteli omazena so tipicen papucar koj ke trca po mene i toa

Ama ambicija...!!! Da ti se slosi. Ne daj boze da mi e vakov zivotot,toj papucar isto kolku sto ke trca po tebe,tolku i TI ke treba da go vleckas so sebe i da go turkas za napred.Sto znaci toj papucar na tvoi ramena ke si go nosis.Razmisli podobro za svojata idnina,a za delovniot del nemam primedba :)

За десет години ... голем црвен кабриолет , голем број на додворувачи , без сопруг , професорка на факултет по психологија , многу пари и мнннннн. би сакала да си останам со мојата Вагичка:wub:

Ќе бидам негде у USA или Canada и шо е најбитно се глеам на форумов со 10000000+ posta

Епа вака..... за десет години ке бидам негде низ Европа т.е. негде во Германија. Така бар иам планирано. :pos:

:raz: За 10 години ке имам 28. А стварно не знам кај да се гледам. дај боже негде надвор од овде :je:

за 10 години ја што мислам дека ке бидам, 200 % нема да испадне така, али знам дека уште ке уживам како што кажаа некои од предходните, пошто пред 28 не влагам у брачните води.

За десет години, ваљда жив! Како тргнало и тоа е успех во денешно време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom