Како се гледате себеси во иднина?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Оженет.. убава жена сите да ми завидуват, бизнисот наследен од татко ми пари за извоз бесна кола некое дете да направам огромен круг на соработници/пријатели и то:)

Како измрзнат клошар на плоштад, со две кутии петарди во палтото и пакла 19ка цигари во внатрешен џеб.

Sith

@Sith ха ха. sucker.

Конференциска сала, грмотевица, Лондон распостелен под нозе. Проголтан од капитализмот. Оф, леле, драма. Woe! Woe is me!

VO AMERIKA(DETROIT) GI PRODAVAAM MOITE SLIKI... ZEMAM MNOGU PARI ZIVEAM.. DOBIVAM PODDRSKA DA CRTAM SE POVEKE....VEKE KE IMAM 18+, ODAM KADE SAKAM I KOLKU SAKAM

[Едитирано од модератор]: Пишувај со црна боја на букви.

uspesna kariera kako arhitekt, nekolku proektirani oblakoderi vo nekoja od svetskite metropoli, minimalisticki uredena kancelarija so odlicen pogled a vo nea jas i mojot partner od koj ke dobivam ogromna podrska, srekna i so mn mn mn frendovi niz cel svet

иден мандатар за влада со мој избор на министри без никој да не ме уценува за да мора да бидат 80 посто од кајгана

јас у иднина се гледам како добра политичарка и идна пратеничка во собранието омажена со 2 деца

..као др.проф. ...со мн апотеке низ цела македонија .. така подоцна тој ланец го ширам низ цел балкан...со прекрасен маж и прекрасни близначиња ....со мн пари...и со премноогу имоти низ цел свет....:vozbud::vozbud:

За 49 години од сега се гледам себеси како идам да платам алиментација за моите две ќерки од првиот брак, потоа ко за 69 роденден си уплаќам за Веспа и и титкам на жена ми побргу да дое од работа (она помлада ќе биде уше ќе работи) за да праиме 69. Ако се ова го можам на 69 години, тогаш сум уан лаки бастрд.

ПААА, за 2-3 години некаде накај њујорк па после низ лондон преку германија на пракса и бек ин мацедониаааааааааааа

Високо либидо, одело со кравата, актовка, добри намери, полно хартии од вредност, уште подобра жена, среќен од овде до небо, 2 хиперинтелегентни деца :):smir:

Vraboten vo golema firma so golema plata, ili mozebi sopstven biznis, so jako nadgradeni znaenja, bidejki sepak zivotot e kontinuiran proces na ucenje, germanski executive avtomobil, sreken, zadovolen so potesen krug na vistinski prijateli...za zena ne znam, ne sum bas nestrpliv na taa tema

како сериозен човек, кој ке работи некоја посериозна работа (и поплатена се разбира) кој ке воспитува одлични деца... и кој покрај себе ке има жена која ке ги исполнуе сите услови(добра у кревет,добра готвачка и жена која ке чисти по куќа)

Мажена,со дете,маж ми спортист а јас психолог-работам во затвор...Куќичка во Скопје,викендица во Охрид и то...Скромно :)

Jaс, маж - ваљда...Немам деца...Газдарица на погребен дом : "LiLLy And Co."...Мажот фармацевт...:)И тоа да го имам, би била среќна...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom