Како се гледате себеси во иднина?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Женет со К.А., во еднособен стан, во тешка сиромаштија со едно дете(женско) и со енормна доза на семејни караници и алкохолизам(обострано).

27 години значи...Дипломиран стоматолог што ужива во работата ( so far away damn it), живее со принцот на бел коњ (dream dream, it's for free), веројатно со едно родено дете (другите 2 допрва ќе бидат), и така... веројатно задоволна од животот и со продлабочени сфаќања за истиот. Веројатно. :)

мијачка на епрувети по лабаратории и ваљда немажена :kesa:

па шо знам... ваљда како радио водител, можда заменик на викса у е-банка (не за џабе сме имењаци :) ), или пак како режисер на рекламни спотови или нешо друго поврзано со маркетинг. наравно ќе бидам оженет и се надевам на 2 деца (женско и машко) 1-2 години разлика :)

омажена (1 до 2 деца било какви) како политичарка(можеби парламентарка)или потпаролка или било што во врска со политика или со социјална работа :toe:

кај мене сакам прво да иде вака
-да завршам факултет
-да се вработам како менаџер нешто или пак во канцеларија работа
-да се омажам па следат тие работи, деца, куќа, бла бла ..
али прво кариера па потоа се што следи, здравје само да се има:smir:

Женет со К.А., во еднособен стан, во тешка сиромаштија со едно дете(женско) и со енормна доза на семејни караници и алкохолизам(обострано).
Тоа е тоа:back:.
Ја пред компјутеров.
На форумов(ако постои,ако не ќе најдам друг).
Стагнација рулз:pipi:

На 34...
Жена и едно дете не бега.
А во зависност од тоа што ќе направам сега, или ќе бидам финансиски солиден, или ќе безделнечам во некој сектор за 500 евра.

опкружена со многу внуци и правнуци,секогаш ќе се најде некој да ни купи млекце или др работи,а јс да можам да им правам палачинки и да им се радувам

За 10 години ќе имам 23 год. што значи дека уште ќе се школувам:kesa::uvo::nesvest: :ija:[негде на факултет ќе бидам,правен секако :pipi:].
Би требало да бидам адвокатка.:pipi:
За деца и маж рано ќе ми биде уште,така да за тоа послем ќе му ја мислам.:toe:

После 10 години се гледам како директорка на фирма.
Можда ќе сум мажена, можда само во сериозна врска.
Сепак во глобала како успешен човек:pipi:

Се гледам како газда на познат бордел во скопје

За 10 години ќе имам 34, се гледам среќно омажена со три деца околу мене, како дипломирана професорица во некое школо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom