Како се бара и нуди секс?

• Креатор на темата Креатор на темата GMitrevski
  • Време на започнување Време на започнување
Кај блиските ни наши роднини од задкарпатите повик за лапање/драпање/шлакање е кога и се пулиш во очи и го чечкаш носот. Ако ти врати исто готово имаш 10 секунди да и пријдеш инаку избега малата... А ако таа прва се почеша тогаш одбери сам дали сакаш да се омрсиш или сврти глава :)

скидај се сад чу да те карам така нешто беше не ми текнува, и ако се скида значи да, ако не се скида ондак е не.

Добро, ама мене ме интересира со кои зборови и фрази се бара и нуди.
Се бакнувате потоа ја пушташ раката доле кај вагината, ја чепкаш преку облека, ако дозволува малце по малце пробуваш да влезеш во гаќите и ако и тоа го дозволи прв почнуваш и ја соблекуваш и готово.
Овој пронцип ми успевал кај сите девојки до сега.

Озбилно постои темава? :pos:

Не се смеј, гледаш дека сериозна е темава. Дај образложи низ примери како од тебе барале секс, и како ти бараш секс.

Последно уредено:
Во склоп на темава се сеќава некој како да го побараме едно јака видео од К-15 каде мислам Тошо убедува една да дај за прв пат, па вака ќе ти е онака ќе ти, малку ќе ти влези, крв ќе потечи а може не... и на крај шират кадар каде се убедуваат за да биди крводарител :sramezliv:

Во склоп на темава се сеќава некој како да го побараме едно јака видео од К-15 каде мислам Тошо убедува една да дај за прв пат, па вака ќе ти е онака ќе ти, малку ќе ти влези, крв ќе потечи а може не... и на крај шират кадар каде се убедуваат за да биди крводарител :sramezliv:
https://www.youtube.com/watch?v=o6t4ZkBlfpI

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom