CopyOfDeath
Die Die My Darling!!!
- Член од
- 30 ноември 2005
- Мислења
- 4.186
- Поени од реакции
- 48
Абе природна дарба си е природна иначе никогаш не сум го мерелMandrak напиша:има ортопедски помагала, пластични операции, вградување силиконски вметоци...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе природна дарба си е природна иначе никогаш не сум го мерелMandrak напиша:има ортопедски помагала, пластични операции, вградување силиконски вметоци...![]()
... fala bogu kaj mene ima i masala ( ne mnogu ama toa e zatoa so mi se golemi racete
)Toreador напиша:Се што има должина.Како и да е, среќен сум со своите +/-18 цм

Macedalien напиша:Генерално се фалат со должина во точни или приближно точни мери тие што сакаат да се осигураат дека имаат ”поволна” должина а уствари како црвче им е :baeh:![]()
Шокирана сум од искреностиве на членовиве:icon_eek: На почеток никој не си кажуваше големина, сега гледам веќе се опуштија, кој +/- си кажува, кој точни бројки, машала!spooky напиша:Форчун, гледаш сеа како сите си се пофалија? После не им било важно, те техниката била одлучувачка...

Dolphin напиша:со сантиметар платнен... го имам мерено..
немам некоја должина. 18 цм...

FortunE напиша:Шокирана сум од искреностиве на членовиве:icon_eek: На почеток никој не си кажуваше големина, сега гледам веќе се опуштија, кој +/- си кажува, кој точни бројки, машала!
Што им текна да се отворат?:raz:
![]()

оргазмите идат од мудата.. ако има 18цм.. не значи и дека има нормални муда...ThA-BiTcH напиша:oooooo ne mi se veruva
18cm + 39 orgazmi ! Koj e ko tebe dophine![]()
Dolphin напиша:со сантиметар платнен... го имам мерено..
немам некоја должина. 18 цм...