Ај ако можам тоа да го ставам под категорија на неверство, со оглед на околностите, ноо... сепак внатре длабоко за мене беше.
И прашањето беше како го преживеав? Хмм...
Прво ко мува без глава шетав низ град со другарката барајќи некое добро место кај што ќе можам да се напијам, ко за беља слабо се наоѓаше погодно место, па почнав да се тресам од нервоза, па другарка ми пошто не знаеше што се дешава само се трудеше нешто да ме смири и на крај се најде погодно место, тоа редица луѓе чекаат ја и другаркава за рака и влегување тие на врата само не измеркаа од горе до доле и збор не кажаа. Едно влегување на шанк текила и пиво, во истиот момент уште една текила. По некој си 20 минути доаѓа еден другар и со него текила и пиво уште едно.
После некои пива, нешто камикази од комшијата што седеше до нас на пултче, па текила частење од дечкото на другото пултче. Следуваше во момент на бес кршење на стаклото (доста дебело) на пултот што беше најблиску до мене

Уште алкохол и играње со другаркава (сме играле изгледа малце по провокативно утредента ми кажа келнерите поредени на шанк зјапале:pos2

.
Накај дома оборив мотор спортски, имав изгореници од цигара, огромна модрица на кук, мобилниот ми остана без тастатура, а можев и скроз да го изгубам на раб на канализација ми допре и не знам ни ја што веќе.
Кога се вратив дома имав нагони за глупости правење ама ги надминав. А и ноќта заврши со кхм... не битно :nesum: