Како го преживеавте првото неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата astrion
  • Време на започнување Време на започнување
Offfff odvaj preziveav zs toa mi se desi so bivsiot so vise oci ne sakam da mu vidam i toa me imase izvarano so "drgarka" i napravija totalna budala od mene ali nema vrska ne e vazno toa vazno e deka zivotot ide dalje a za prezivuvanjeto im se zablagodaruvam na vistinskite prijateli koi bea celo vreme so mene i stvarno mi pomognaa premnogu...bez niv nemase da bidam ova so sum sea tuku samo edna obicna depresivna budala...

Па не треба мене да ме прашате,треба таа што ме извара да ја прашате како помина кога се сретнавме после тоа...

mnogu mi beshe gajle..... i onaka ne mi znacheshe on nishto...:):)

a da i mi kaza deka me izvaral na mojot rodenden...idiot..... :wink:

Го исеков мечето шо ми го даде со ножици пак тие тапи упм ич не сечеа се препотив дур му ја скинав глата:pos2:
После ми ѕвонев на моб и не ми креваше.
Се јавив дома му и баба му ми крена.Со неа пак дур се разбрав се истепав...
Бооо мушки издржвење:icon_cool

Toj губи јас не.Ми беше малку тешко но ми помина за една Недела.

Почна да вика и да плаче, потоа извади штикла на улица за да фрли, ме кажа на брат и кој ми дојде со братучет и Целе кој беше избркан од војска под точка 94.

Некако спасив глава тогаш и избегав, после ми се собра пола село на чколија како да се појдене на штрајк за откупна цена на млекото не да прегрбачат 60 кила дете.

Последно премрејже имав кога се врати некој братучед од Шведска брат на Целе по 3 години робија зошто убил службен коњ со тупаница кога пошол да ги гледа Малме и Хелсинборг андер 18 на утакмица од работа демек сакал коњо да го касни. Ме начека на биљард и кога јас веќе го префрлав тробрзинецо со се кошои на име на татко ми и мислев да се конвертирам во рисјанче за да си ја отпеам оче наш ме спаси токму една комшивка која му била женска на овој дибекот што сакаше да ми ја столчи глата на сам ден Ѓурѓовден.

Не ми се веруваше дека онаква мечка може толку да ја риза некоја женска дури и стап со волна (сладолед од шеќер) ми купи за извинување од кај Садре еднаш кога го видов низ чаршија.

Навистина беше тешко

Ocekuvav deka ako partnerot me izneveri nema da mozam da se pomiram so toa i deka mnogu ke me boli, no ne znam zosto koga slucajno doznav deka deckoto me izneveril izreagirav mnogu smireno i rekov ok, aj da go izbrisam od site listi na kontakti. Posle toa pocnaa da me udaraat nekoi filmovi so ke praam bez nego, pa kaj zgresiv ... mi bise krivo ali solza ne pustiv, izdrzav nekako, ne vredi da se ligavi covek za takvo nesto. E posleto koa se javi prvo mu praev nekoj normalen muabet, so prais, kaj si sea i na kraj mu rekov 'ej a da te prasam, sinoka od koa si zaminav koja mi gi sobra ligite'. Toj pocna da si se pravda demek nema vrska, deka si otisol doma t.e deka se nacukal prvo pa posle drugarite go odnele ali deka se sekava deka ne storil nisto. Ali dzabe mu bea site opravduvanja, staviv kraj na vrskata. Me bolese nekoe vreme seto toa ali me prebole

Бидејќи беше неочекувано, останав со устата отворена . . . Али после еден ден, два, се помирив со тоа. :smir:

:pos2: Супер. I`m alive, suckaZ !
Прво и последно неверство.
Тој беше оној кој можеше грдо да настрада. Да ја имаш моќта да ја уништиш кариерата и се што постигнал дотогаш само со клик на прстите не е шега, не? Е не.
Штета што не можам да бидам лоша.
Многу ми беше фино кога дознав. Го осетив ко lab-rat, онака усран, немаше идеа што ќе се деси.. А трчаше по мене повеќе отколку на почетокот... What a feeling !

neverstvoto tvoe

znaci za neverstvo nemozam da prostam mozam samo da jadam gomna kako imam srce da prostam no ne e vistina sekoe neverstvo se naplaka na eden ili na drug nacina moze slobodno da ja poglednete pesnava posvetena za mojata devojka mozebi mnogu luge ke se pronajdat vo textot no toa mi e rabotata neli da pisuvam pesni kade sto i drugite ke se pronajdat btw da ne begam od temata prvoto neverstvo bese mnogu bolno doznav deka smuvala 2ca koga bevme vo vrska
bev mnogu ljubomoren i devojkana nemozase da si fati decko 3 meseci posle naseto raskinuvanje site gi tepav zalam za tie vreminja trebase nejze daja tepam mesto site drugi pozz

Не сум доживеал таква работа. А искрено не верувам да немаат ме изневерено, само изгледа не сум успеал да ги фатам...:toe:

Ај ако можам тоа да го ставам под категорија на неверство, со оглед на околностите, ноо... сепак внатре длабоко за мене беше.
И прашањето беше како го преживеав? Хмм...

Прво ко мува без глава шетав низ град со другарката барајќи некое добро место кај што ќе можам да се напијам, ко за беља слабо се наоѓаше погодно место, па почнав да се тресам од нервоза, па другарка ми пошто не знаеше што се дешава само се трудеше нешто да ме смири и на крај се најде погодно место, тоа редица луѓе чекаат ја и другаркава за рака и влегување тие на врата само не измеркаа од горе до доле и збор не кажаа. Едно влегување на шанк текила и пиво, во истиот момент уште една текила. По некој си 20 минути доаѓа еден другар и со него текила и пиво уште едно.
После некои пива, нешто камикази од комшијата што седеше до нас на пултче, па текила частење од дечкото на другото пултче. Следуваше во момент на бес кршење на стаклото (доста дебело) на пултот што беше најблиску до мене :toe:
Уште алкохол и играње со другаркава (сме играле изгледа малце по провокативно утредента ми кажа келнерите поредени на шанк зјапале:pos2:).
Накај дома оборив мотор спортски, имав изгореници од цигара, огромна модрица на кук, мобилниот ми остана без тастатура, а можев и скроз да го изгубам на раб на канализација ми допре и не знам ни ја што веќе.:toe:

Кога се вратив дома имав нагони за глупости правење ама ги надминав. А и ноќта заврши со кхм... не битно :nesum:

Првото неверство?

Јас си поминав убаво, а она кога дозна незнам како и беше:smir:

Првото неверство...Прво ми кажа негова познаничка...Бев бесна и гневна.На љубезен начин го поканив да дојде...Го понижив на најбедниот можен начин...Го згазив со најголема жестина...
Вечерта пак дојде...Непоканет...Најверојатно сакаше пак да биде понижен и го доби тоа.Го замразив у секунда од тогаш наваму не сакам да го видам.Гаден ми е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom