Како го преживеавте првото неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата astrion
  • Време на започнување Време на започнување
:) Nema sto da se mislam jas kako preziveam , neka mu ja misli toj hihihi( i da ne sum nasilna :P)

До ladyastrion:

Мож ќе пејам, али чочек нема да играм, така да знаеш... :icon_lol:

И не бришете муабетов е интерен, али воопшто не е :oftopic:

Мошне смирено....ама после "несакајќи" му истурив црвено вино на белиот џемпер:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

кој ѓавол ме натера да кликнам на топиков кога насловот кажува за што е..
Боли, после толку време.

:)

Не ми пука. Всеки си има дупка да си ja варди сам, jас моjта си ја вардим. Jас не сам ревнив.
Приеми изневjарата како обмена на опит, ако се е вратила при тебе и всека сутрин се сабужда до теб значи нема лошо. Не си го слагаj на срце, жени много.

Песнава е закон контра на филингот да си изневерен. И да сум била изневерена и нормално не бев радосна и не пеев. Но не патев многу ... 3-4 дена накурчена на цел свет ... а остатокот? Остатокот е за дотичниот да пати цел живот. Тоа е ... се ценам повеќе од секој кој може да се симне на тоа ниво да ме извара без оглед со која причина.:pishtoldz

Па и не беше баш така лошо, една недела максимум бев тажничка си мислев кај сум згрешила, и коа сфатив дека јас никаде не сум згрешила туку згрешил тој што ме изгубил си ставив насмевка на лицето и си продолжив понатака, а тој? како што кажа дивнето, после таа недела тој патит .. ене и ден денес патит али тоа е лајф гоус он нели

Првото неверство што ми го напраила типка што ми значеше беше пред 3 години така нешто мај месец после две недели ми призна дека се мува со друг и онака чувството беше многу гадно ко да ме лаже целиот свет и ја нареков курва и и реков дека повеќе никогаш несакам да ја видам во мојот живот, дека не сум заслужувал такво нешто, дека и верував и она се накурчи и толку. сега само спомени останаа.

Додека првото неверство што јас го направив во мојов живот е оваа година на 7 јануари си ја изневерив љубовта на мојот живот и се чувствував после тоа беживотно, како најголем грешник затоа што ја испрљав љубовта и тоа само траеше 40 секунди... и утредента и кажав се како беше на партнерката и и реков дека не барам прошка ако сака да ми раскине ок е, само дека и на мене ми е премногу жал и си ветив од тогаш навака дека додека имам партнерка никогаш не би помислил со друга девојка да направам нешто слично.

Додека првото неверство од девојка што ја љубев и сеуште ја љубам беше пред 4 месеци отприлика и го преживеав најнормално, затоа што она претходно веке ми раскина и одпосле ми кажа дека ме изневерила и воопшто не ми беше битно неверството затоа што ми беше побитно да си ја вратам :(

Prodolzuvas ponatamu...a nema da umres od ljubovna bolka nikoj ne umrel. So tek na vreme ke zaboravis:pipi:

Time After Time ...тајм тајм тајм тајм :)

Како го преживеав? Па многу ми беше гајле:pos2: зашто типот не ми значеше ама ич, така да немаше фаза во која патам се нервирам и тн. А други неверства некои ме погодиле, на пример кога пред тебе го извршува тоа неверство али се на се е тоа искуство, нормално дека 2 дена само ми беа потребни да заборавам и избришам црни дамки од животот. Никој не е вреден да му се нервирам, јас сум си најбитната особа на светот.

Не сум била изневерена, и не сум изневерила! Многу гадна работа е тоа бе! Во случај (ако)ме изневери некој мене, ќе направам нешто со што ќе ме памти цел живот сигурна сум!

Епа лесно, бидејќи со детето одев само 2недели и баш и не го сакав....Ми падна малку тешко, но сепак не ја трескав главата во ѕид :):):):):)

Со оглед на тоа што прво раскинавме,а после некое време дознав дека ме изневерувал додека сме биле во врска,не ми падна нешто многу тешко.Нормално,не ми беше сеедно,но времето лечи се:).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom