Како го организирате денот?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Па нормално ако не си го организирам времето нема да завршам никаква работа. Тоа се планира уште навечер. За да не се замарам од сабајле сто и кога да правам. Вака си знам и топ ми е!!!

Не си го организирам...многу ретко...можда за некој дел од денот, што како ќе правам, кај ќе идам бла бла...али вака цел...неее...поише сакам кога работите сами си течат, неиспланирани

doti4nata напиша:
pa jas sum sovrhen planer...pravam plan duri po saati,koga kaj kje bidam i sto kje pravam,do koga kje bidam tamu...i sekao nikogas ne mi ispagjaat planovite :) porano s enervirav,ali sea vise se naviknav :) :)

морам да се поправам...више ништо од ова...времето без везе ми минува, спијам, јадам, школо, спијам, се досадувам...како ми текне така, нит планови ни бутур...ленчуга сум станала, мрза...само понекогаш правам планови за учење, ама дур да испланирам ми отишол денот:tapp:

doti4nata напиша:
...само понекогаш правам планови за учење, ама дур да испланирам ми отишол денот:tapp:

Да да :pos: и ја вака, додека се наканам поминал денот. И утре е ден! :pos2:

ne se obiduvam da go orgazniram poso sum spontan :) i sekogas mi se menuvaat planovite vo zavisnost od potrebite i obvrskite :)

ретко си го организирам времето, уствари шо ќе организирам ко однапред ми е испланирано шо треба да прам, милион обврски имам
bu.gif

Неам шо да организирам знам дека треба да одам на факултет да се вратам да седнам да учам или да спијам
друго немам што да правам :toe:

Не го организирам, оставам спонтано да тече.:) Плановите никогаш не испаѓаат како што треба.

Никогаш не го организирам како сам ке се организира така:pos2:

Edna nedela unapred:helou:

секој ден ми е ист,така да иам еден план и тој план важи се додека не ми се здосади

Складно со обрските кои ми се дадени.

E pa ke stanam nasabajle so plan da napravam nesto ili najesto da sednam da ucam i vo tekot na denot ke izleze nesto pointeresno i na lice mesto pravam novi planovi :D ne e interesno koga se e organizirano

od 12 do 16 sviram posle planiram so ponatamu.

станувам од сабајле, пијам кафе, а после што ќе ми испдне тоа правам, зш дури планирав ништо не праев

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom