Како го организирате денот?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
ја лично се сметам за добар организатор на времето. кога ќе станам знам шо треба да правам у текот на цел ден и го планирам времето. коа некој ке рече абе како стаса ова да направиш, она да направиш. ако добро го планираш времето има време за се. сите мислат дека ако ти се сите петки дека си бубач дека не испаѓаш од дома. нема врска. и ја сум со сите петки па имам време за се и за учење и за женски и за забава. TIME IS MONEY

Дефинитивно не го организирам денот
Денот ме организира мене

Неам некоја посебна организација на денот. Од сабаале читнувам по една книга така подебела, пред ручек уш една... Не. Обично неам некој распоред по кој што се водам у текот на денот, пошто самиот ден ми праи мене распоред. Таков е студентскиот живот.
Наредена ти е.

што знам..некогаш си планирам...некогаш не..во последно време не планирам,а ако испланирам нешто се случува да испадне нешто сосем трето...

Скоро се организирам во последен момент...однапред испланираното често се дешава да не се реализира

zavisi na koja noga ke stanam :toe:
- desna: pravam spisok i si teram "sve po spisku"
- leva: ne go organiziram denot: toj me organizira mene

Најчесто оставам да видам какво ќе ми биде расположението кога ќе станам,па според тоа си ги бирам активностите за тој ден.Не ми се случува да испланирам нешто една недела однапред,освен ако е нешто поголемо како патување или слично.

Koga ke stanam mi teknuva skoro se sto bi trebalo da se napravi za toj den i spored custvoto vo nekolku minuti so 1 to kafe se organiziram nekako:))

Организација на денот ми е некако старомодна работа,обично гледам кога ќе станам итните работи да ги завршам ,а после ноќта ме организира мене а не јас неа :kez:

nemam navika da go organiziram denot zosto koga go napravam toa mi izleze epten nekoja neplanirana rabota pa zatoa od iskustvo ostavam se da tece onaka samo od sebe

Ја си терам спонтано, прво се гледа да се има време за на PC па после се друго
04.gif

Oтприлика знам шо ќе праам наредниот ден (не секогаш) али никогаш не планирам нешто со денови однапред или па да завлегуам у детали шо у колку саат бла бла...... напати се случуе да ми се натрупаат обврски, ама ништо страшно!

ne si go organiziram vremeto. rabotite doagjaat sami od sebe

Секогаш избегнувам планирање на времето. Мразам преорганизираност. Оставам на спонтаноста да си ја заврши работата...

Не знам као да организирам ден, све ми се дешава спонтано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom