Како го организирате денот?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
За школската година повеќе го организирам времето уште од станување. Прво ова, па тоа .. за цел ден отприлика. И често оставам + слободни моменти за некоја непланирана работа ако излезе .. на распустов имам само домашни обврски и полесно е, ама сепак мора да имаш некоја оргнизираност. Нели, ако сум се договорила во 8 да излезам, до 7 морам да средам со обврските или другите луѓе, од 7 до 7:30 одмарам .. од 7:30 до 7:45 да се спремам и да одам на автобуска за да фатам 5ка за после 15 мин, во 8, да стигнам на местото.
Тоа како секојневен пример :) Некогаш оставам денот да тече (делумно) без организација, онака слободно ..

Никогаш не го организирам денот...Особено во лето. Затоа најчесто дома останувам :Ѕ

Секогаш го планирам мојот ден ,без дневниот план не можам да си го замислам денот.Па вака наутро станувам и викам од волку до волку саатот праам тоа.. после тоа.... и се така натаму додека имам обврски..... а кога ке завршам со обврските или се уживкам и кулиркам по дома или скитам негде у гости или на кафенце по кафичите евентуално

Nisto posebno: doma, pienje kafe negde so drustvo, pred pc, pa setanje(nekogas)...pa si pravam sekoj 3ti den ko da mi e vikend pa izleguvanjeeeee i toa e toa za vreme na raspust

Невиден планер сум :icon_bigg. Обично во текот на викендот си правам општи планови што треба да направам во текот на неделата што иде. А вечерта си правам детални планови за наредниот ден. Се' мора да ми е скоцкано, ако не успеам да го реализирам тоа што сум го зацртала немам мира.
Во последно време деновите ми се фул тајм исполнати, на работа + на плажа + излегување. Единствено за видендите можам малку да здивнам да се наспијам барем :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom