Како до најјаките девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
moze imala...moze i ima...so ogled na toa kolku jaka tipka e izvini draga ama ceca moze ima celulit ednas ili dva pati u zivotot dodeka 99% od devojkite si go nosat cel zivot... patem vidi i gi pokretite, vidi i gi manirite....nemas pravo na zbor
Еднаш-двапати у живот? :icon_lol:
Као сеа го имаш, утре аш?

a tie od harvarde se strucnjaci vo koja svera?
aj eve ti malku procitaj za celulitot; http://www.fitness.com.hr/lifestyle/ljepota/Celulit-2.aspx
ti rekov i ke povtoram deka so tebe kladba ke stavam za ova vo sekoe vreme,sum im stopil celulit i sum im podignal gradi na mnogu devojki taka sto...

e pa za da se pravi nekoja sovsena neli treba i da bide takva?...:)
Они се стручњаци за медицина. (значи малку поинформирани дечки околу анатомија и пореметувања, кои знаат нешо поише од пумпање мускули...oh wait, и фитнесот/боди-билдингот ги црпи своите сознанија од медицината).
Btw, огледни го линкот шо си ми го дал...Таму се пишуе за превенција.
Кога веќе ќе си се украсиш со целулит, тргање нема. Факт.
И да се исправам од претходно...Јес да се дешава проблем и со врзното ткиво, али главниот проблем у случајов се масните клетки кои растат, хранејќи се од состојките на крвта, затоа што се во близина на крвожилниот систем, па поради тоа ни операција НЕ помага.

според вас што се изјаснивте дека девојка со целулит во никој случај не може да биде јака- pa jasno deka ne moze da bide jaka, ama koa ke go trgne celulitot koj rece deka nema da bide jaka :smir:
Oh yeah, ќе го тргне целулитот, секако.

Ај пак...НЕМА решение за целулит, па макар и да пливаш у пари.

И знам дека идам оф-топик, али целава тема е отидена у криво, па лево...
Значи, неам проблем со целулит, па да инсистирам на тоа, али вашиве стандарди за лепота вриштат.
Ако, ги слушаме советите и ставовите на тебе и твојот истомисленик, ќе испадне дека све живо од операциона сала не треба да искочи. Касапи се дур можеш, за да ти речат јао, тоБ си мала.

И уствари, авторот на темава беше јасен...Збореше за цури кои имаат некој статус и кои изгледаат фино.
А, за такви ти треба, прво и основно кеш/контакти со "фаци" за да им се инфилтрираш у друштво, односно за да имаш шанса уопште да приметат дека постоиш.
Без тоа, никаква стратегија не помага.

Да ја преименувам темава во:Како до девојка без целулит? :icon_lol:

Ако може да не го бришете ова...ама тешко.
Па најјаките цури обично идат на билдинг...билдаат редовно и после се така јаки...значи у теретана можете да доете до нив. :pos:

Да ја преименувам темава во:Како до девојка без целулит? :icon_lol:
Испадна дека без целулит + пари = јака цура.

А, имаше и втора верзија:
Два факултета, совршено тело, совршено лице, интелект за у менса и пари за три животи.
(dream on)

Фини стандарди:pipi:

Гласам за втората опција,ако ја најде некој нека извести овде.
Иако и во она на брн има вистина,ако ти влезе со мајгери ќе ти докаже за брзо време:pos2:

Секоја девојка е јака на свој начин.Некоја е јака у мување друга у ци*ки итн итн...За да се дојде до најаките девојки во градов треба да имаш веспа ако си под 16,а ако си над 18 ќе брмчиш со колата низ град(по можност некое бмв ауди нешто такво да имаш).Ова е кажано од моја гледна точка на оваа тема.

А, за такви ти треба, прво и основно кеш/контакти со "фаци" за да им се инфилтрираш у друштво, односно за да имаш шанса уопште да приметат дека постоиш.
Без тоа, никаква стратегија не помага.

Прв и основен чекор, без кој нема да дојдеш до "јаките цури".
Сета останата дискусија е безпредметна.:icon_lol:

Треба да имате пуно пари, да сте ружни ко вчерашна манџа од зелка, да имате кола, мобилен од минимум 1000 евра, и да се знаете со Жаре фризерот.

I got it all baby! :vozbud:

Ама кај се јаките женски... :(

П.С.

Јаки женски, ако имате целулит, не сте јаки. Стоп целулит. Сите останати *жмигавец*

Си кажавте се или имате уште нешто да си објасните?
Продолжете со дискусија на темата,а комплиментите ќе ви ги избришам:salut:

прво и основно.....зависи шо подразбираш под најјаките...оние шо се поим за пичка у град...позната таква...е за тоаа братче ке се испотиш...пред све треба да бидеш убав...или нешо да имш шо би ја привлекло...после иде понашање...требада знаеш како да се понашаш со таква... е сеа скроз трето се парите кои вака или така мораш нон стоп да ги имаш ако сакаш таква некоја... АМА ЈА ТАКВИ НИКАД НЕ СУМ БРКАЛ НИТИ НЕМА ДА БРКАМ...ја си барам некоја поприбрана да се да не е нон стоп центар пажња.. пошо ке треба секој ден да се тепам со некој за неа...како и да е...прибрана...да биде убава и да има морални вредности...парите се у втор план...ја таква и си имам..и ми е топ...вие не се трудете да ги бркате најјаките...ако ви се ебе идете струмица има лепотанкитаму побааѓи за едно искачање можеш до 3 да собереш...ако си паметен моеш и у стан да ги однесеш...никад се не зна..за мене најјака девојка има скроз трето значење...таква ја ко шо си ја сакам...таква ми е НАЈЈАЧА ЕНСКА ! ! !

-tipicen odgovor za masko koe ZNAE deka nikogas ne bi imal takva cura :smir:
Да нема да имам спонзоруша што се ебе за пари затоа што не сум ќељав пореметен криминалец како дечковците на ваквите девојки. Кутар јас.

Еее ова ти е цела наука. Јес да поише се палат на богати и моќни, но ако си имаш свој став и свое јас и ако се однесуваш како прав МАЖ, тогаш твоја е. Сепак тука играат голема улога шмекот, начинот на зборување( полека и со смирен тивок, длабок глас, без покажување многу емоции :) ), малце шала, смеа и ќе рипне у тафче.

Е да. Заборавив да додадам што подразбирам под поимот НАЈЈАКА ПИ*КА.
Тоа за мене претставува мноооогу убава девојка, бомбастична, со свое ЈАС, и да не е дигната. Ако е дигната...тоа веќе преоѓа во шмизла.

За жал вистината на повекемината мажи:pipi:.А веќе кога сме кај егото мислам дека е потикнувач за се...
Но, ајде да се навратам на темата ,а кои се најјаки девојки:toe:

Се зависи од шмекот кој ќе се упати. Нема "најjаки" девојки или "најслаби".
Секоја девојка може да биде шмекната. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom