Ако не можеш да ги вкусиш, нема ни поента да рзмислуваш за нив :smir:Ceca
Gloria
Nikol :pos2: da ne cekas mnogu, toa bi ti rekol Aleks :pos2:
Јас па мислев на мажите им е важен само изгледот.Абре каков целулит, каков фитнес, каква лепота, каква неповторлива интелигенција? Вистина е дека на сите мажи "јако" им клецаат нозете по женска со пари (и покрај распространетото мислење дека САМО жените ловат парајлии)...У ствари ко ќе земеш, парите му доаѓат како мерна единица за "јакост" на едно девојче...А по однос на прашањето како до овој редок вид-па доволно е да се вооружиш со шарм (добар изглед не е на одмет), да присобереш некој динар за да се избациш у прав моменат, да научиш на памет две-три фрази (и како да ги употребиш у право време), малку трпение и по некој секс-зафат и секако, што е најбитно да си набавиш пар тампони за уши...
Ако не постојат јаки девојки егото на машките би било испод 0.Темава ми изгледа јако потценувачка посебно во однос на мажите па се прашувам цело време колку се тие јаки пи*ки кој и да се најубави да се па за да им придавате такво значење да трагате да стигнете до нив само зато што умеат да задоволат една потреба? Вие би се понижиле до толку само за да стигнете до некоја која два посто не ве еби ...Па извинете и машко да сум не пагам на такво ниво да се променам себе си поради некоја кучка која би сакала се околу мене но мене НЕ ... де бре што машки ке бевте имате свое јас и достоинство...Подолу од лајно да се напрам ама само да пљаснам...чудна филозофија....
Се разбира во целава дискусија на темава е исклучено примарното чуство љубов....значи се е поради задоволување на една потреба и поради тоа го отфрливте карактерот на јаката п.... и го занемаривте сопствениот....
a be te svatis sto sakas da prasas uste od prvoto prasanje,pa stom veke i direktno prasa eve ti odgovor;jas sum daleku od sovrsen i sum svesen za toa i ama se trudam i zatoa sum mnogu poblisku do sovrsenstvoto od onie koi ne se ni svesni deka ne se sovrseni,a se pravat deka se.i eve Angela najdobro me poznava i ona nabroja namesto mene,dvete mi se najextra na balkanov,a Nikol e edna od tie sto mi se najextra vo svetot(posebno nejzinoto telo).Дали со ова сакаш да кажеш дека и ти си совршен? И наброј ми три жени кои што ги исполнуваат сите критериуми кои што ти ги имаш наведено.
a od kaj znaes ti dali nekoj moze ili ne moze da gi vkusi?Ако не можеш да ги вкусиш, нема ни поента да рзмислуваш за нив :smir:
sto zboruvas be?Ако не постојат јаки девојки егото на машките би било испод 0.![]()
toa e i moeto moto.i e apsolutno tocno.После 24 страни предлози и сугестии, решавање проблеми и контрирање, заклучок - се е релативно...т.е. нема фајде да бркаш некоја која фактички нејке да биде со тебе![]()
Тоа е мотото на сите машки шо неможат да си фатат јака женска :smir:toa e i moeto moto.i e apsolutno tocno.
![]()
pa i taka neka bide,samo sto relativna rabota e terminot jaka zenska,neli?Тоа е мотото на сите машки шо неможат да си фатат јака женска :smir:
п.с. без навредашала е само
![]()