PuMbA
BUCENCE
- Член од
- 22 февруари 2006
- Мислења
- 1.064
- Поени од реакции
- 2
Колку неможам така еј мн ми е жалspasevski напиша:abe ajde stavas kraj i ides dalje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку неможам така еј мн ми е жалspasevski напиша:abe ajde stavas kraj i ides dalje
PuMbA напиша:Колку неможам така еј мн ми е жал
Kako prvo ne go naiskreno ne go svakam toa deka se falis ..i e ok so prviot del..no za vtoriot...pretty_girl напиша:mene do sega najisakreno nikoe masko me nema otkaceno.ne da se falam no.. :wink:
Ova da si mi tuka ako ne ti vrzam ednapretty_girl напиша:inaku jas imam otkaceno na primer vaka:
"mislam deka ne ni odi po mislam deka treba da napravime pauza t.e da prekinime" ....i sve e reseno :wink:
Ѓаволче, баш личиш така, а никот не ти кореспондира со личноста очигледно.Ѓаволче напиша:И не се докажав, а ова ИЗМЕНИ ме заебава(приморена сум со 2 пост)
Не сум тажна.....не сакам и не сакам....ке си помислма во мене само...жал ми е, ама само тоа!
После тоа??? Па што знам.....најнормално, ако приметам дека на него му е непријатно, обично се повлекувам,, да му помине и после е се ок...
Па у принцип не сум толку лоша
И јас некако слично вака,освен кога типот е "фраер".Тогаш малку си поигрувам,па го откачувам.Macedalien напиша:Кратко и јасно : “Одјеби!“. :pishtoldz
viktorgg напиша:Папучар, каков папучар си ти, муабетов ти е Антипапучарски.
Ѓаволче, баш личиш така, а никот не ти кореспондира со личноста очигледно.(Каков речник извадив бог да чува :pop: )
Глеај сеа... сите викаат треба да бидеш искрен. Јас сум против. Се во животот е лага, и партнерот го фативте на висока штиклица (претпоставувам ок, не ме напаѓајте за тоа). На маска, на фејк. Така треба и раскинувањето. Пример: Имам некои бубачки во глава, страв ми е од иднината, морам да решам што сакам во животот за да не настрадаш ти...
Мислам дека е тоа многу подобро од: Види не ни оди, мислам дека ми треба пауза. А тој те сака, копнее по тебе... а ти му викаш дека не е доволно добар за тебе. :nenene: Мене излажете ме. Слободно. Ама бидете добри лажговци... да не сфатам дека ме лажете.
Скул ме потсети на нешо...си знаеш ти :wink:sch00lGirL напиша:И јас некако слично вака,освен кога типот е "фраер".Тогаш малку си поигрувам,па го откачувам.