Како давате „корпи”?

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
PuMbA напиша:
Колку неможам така еј мн ми е жал

Абе шо жал...ако не идат работите нема шо да се жалиме..подобро да прекинеш отколку да се мучиш само зашто не си доволно храбар да изразговараш

Pa obicno sakam da bidam iskren i kazuvam direktno megutoa se obiduvam sto pobezbolno da go kazam toa.E sea mozebi nekogas i ne kazuvam direktno nego od okolku ali sekogas gledam da ne se odolgovekuva so objasnuvanjeto.

некое време правам некои работи за сам да примети и да се откаже, ако и понатаму не се случува ништо тогаш директно кажувам.

Како мавате корпи?

1.КАКО МАВАТЕ КОРПИ?
Во смисол на тоа како му кажувате на дечкото/девојката?
Груби сте или наоѓате начин да го направите тоа без да да повредите никого?

2.КАКО СЕ ЧУВСТВУВАТЕ ПОТОА?
Тажни сте или ич не ви е гајле?

3.КАКО ПОТОА СЕ ОДНЕСУВАТЕ СО НЕГО/НЕА?
Не можете во очи да ја/го погледнете или се однесувате како ништо да не се случило?

Јас лично ич не знам да мавам корпи. Имам една многу лоша карактеристика, а тоа е сожалување. Често се доведувам во зафркнати ситуации заради тоа.

p.s.Ова ми е прва тема што ја отворам(ако помине кај админ.) SO WISH ME LUCK

Зависи како ке ми пријде.., ако е многу нападен, му викам НЕ и не ме замарај, а ако е ок, тогаш му викам дека бркам друг и сум на добар пат да го фатам

pretty_girl напиша:
mene do sega najisakreno nikoe masko me nema otkaceno.ne da se falam no.. :wink:
Kako prvo ne go naiskreno ne go svakam toa deka se falis ..i e ok so prviot del..no za vtoriot...
pretty_girl напиша:
inaku jas imam otkaceno na primer vaka:
"mislam deka ne ni odi po mislam deka treba da napravime pauza t.e da prekinime" ....i sve e reseno :wink:
Ova da si mi tuka ako ne ti vrzam edna:( :)..da napravime pauza...ma..ke i ja svrtam edna i oko ne mi trpnuva..e sea toa zavisi i od (moronot, abdalot, fraerot so koj si go pominala..vremeto)..JAs sekgoas smetam deka na lugeto im pristapuvam otvoreno i im davam do znaenje deka otvoreno mozat da mi plesnat sto bilo u faca..(AMA izgleda ne me razbiraat)...
Ama nekoj da me farba?..ILi ja treba da si najdam devojka od forumov( site bile iskreni koga otkacuvale i ja kazuvale pricinata)...ili pa premnogu sum glup...Sho da pravam vo situacija..mi kazuva deka mi raskinuva i place, lipa...da ja prasuvam li za pricinite..NE?toa i go napraviv..ja pobarav po 2 nedeli..cisto da napravime muabet...ja nema...:)se skrila..:))LOL..taka iskreni i vie li ste?
Da vistina e deka ne sakala da e poveke so mene..NO DALI ZASLUZUVAM ODGOVOR ZA PRICINATA<----moze da go stavam za tema....ako nema allready?

И не се докажав, а ова ИЗМЕНИ ме заебава(приморена сум со 2 пост)
Не сум тажна.....не сакам и не сакам....ке си помислма во мене само...жал ми е, ама само тоа!
После тоа??? Па што знам.....најнормално, ако приметам дека на него му е непријатно, обично се повлекувам,, да му помине и после е се ок...
Па у принцип не сум толку лоша:)

Pa ako se raboti za licnost so prv pat ja gleam,ednostavno se praam na toso ili pa sum mnogu drska i neso u smisla ne me zamaraj ili pa ke smislam nekoja OOODLICNA otkacuvacka recenica ama zavisi od situacijata toj so ke mi rece!Ama znam da bidam i fina,pa da mu kazam nemozam od tie i tie pricini i cao toa e toa,a da i posle mnogu mi e zal i bez veze se osekam ama pa moram da si se pocituvam ne sum majka tereza

Папучар, каков папучар си ти, муабетов ти е Антипапучарски.
Ѓаволче напиша:
И не се докажав, а ова ИЗМЕНИ ме заебава(приморена сум со 2 пост)
Не сум тажна.....не сакам и не сакам....ке си помислма во мене само...жал ми е, ама само тоа!
После тоа??? Па што знам.....најнормално, ако приметам дека на него му е непријатно, обично се повлекувам,, да му помине и после е се ок...
Па у принцип не сум толку лоша
Ѓаволче, баш личиш така, а никот не ти кореспондира со личноста очигледно. :) (Каков речник извадив бог да чува :pop: )
Глеај сеа... сите викаат треба да бидеш искрен. Јас сум против. Се во животот е лага, и партнерот го фативте на висока штиклица (претпоставувам ок, не ме напаѓајте за тоа). На маска, на фејк. Така треба и раскинувањето. Пример: Имам некои бубачки во глава, страв ми е од иднината, морам да решам што сакам во животот за да не настрадаш ти...
Мислам дека е тоа многу подобро од: Види не ни оди, мислам дека ми треба пауза. А тој те сака, копнее по тебе... а ти му викаш дека не е доволно добар за тебе. :nenene: Мене излажете ме. Слободно. Ама бидете добри лажговци... да не сфатам дека ме лажете.

Ne zamaraj , goni se ... pravenje na tosho ...ne palat tie raboti na mene .........sum gi proshol sve :) idam do kraj

Кратко и јасно : “Одјеби!“. :pishtoldz

Macedalien напиша:
Кратко и јасно : “Одјеби!“. :pishtoldz
И јас некако слично вака,освен кога типот е "фраер".Тогаш малку си поигрувам,па го откачувам.

viktorgg напиша:
Папучар, каков папучар си ти, муабетов ти е Антипапучарски.

Ѓаволче, баш личиш така, а никот не ти кореспондира со личноста очигледно. :) (Каков речник извадив бог да чува :pop: )
Глеај сеа... сите викаат треба да бидеш искрен. Јас сум против. Се во животот е лага, и партнерот го фативте на висока штиклица (претпоставувам ок, не ме напаѓајте за тоа). На маска, на фејк. Така треба и раскинувањето. Пример: Имам некои бубачки во глава, страв ми е од иднината, морам да решам што сакам во животот за да не настрадаш ти...
Мислам дека е тоа многу подобро од: Види не ни оди, мислам дека ми треба пауза. А тој те сака, копнее по тебе... а ти му викаш дека не е доволно добар за тебе. :nenene: Мене излажете ме. Слободно. Ама бидете добри лажговци... да не сфатам дека ме лажете.

WOW!!
МИ требаа едно 5 пати да те прочитам за да те сватам, што сака писателот да каже:lud:.... не знам дали е до мене(прејадена сум и тешко ми е) или е нешто друго, ама нема врска...
У принцип, кога со работи за раскинување му викам, не ми е убаво во врската,а кога не ми е убаво на мене, ке направам и на тебе да не ти е(јебига, ја имам таа моќ)...Обично кога лажам, лажам професионално за да не ме фатат:motor:
А не ти го сватив ова болдираново:toe:....ке молам да се решиш што сум, личам не личам....кореспондира, некореспондира....

sch00lGirL напиша:
И јас некако слично вака,освен кога типот е "фраер".Тогаш малку си поигрувам,па го откачувам.
Скул ме потсети на нешо...си знаеш ти :wink:
Ја пробав еднаш да објаснувам ама толку не ме сфати шо мислеше дека сакам да бидеме заедно :)
Од тогаш идам на поедноставна метода:pishtoldz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom