Како давате „корпи”?

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
абаут лажење наместо вистина?

viktorgg напиша:
Папучар, каков папучар си ти, муабетов ти е Антипапучарски.
.....
Ѓаволче, баш личиш така, а никот не ти кореспондира со личноста очигледно. :) (Каков речник извадив бог да чува :pop: )

hmmm vo osnova ili si kontradiktoren (твојот пост и ако тоа горе е критика дека муабетот мој не кореспондира со мојот ник)
ili se soglasuvame? na lugeto..ne e sekogas ubavo da im ja kazes vistinata:)..moze mnogu ne sum naucil od fakultetot..ama ova sigurno mi e od tamu: Kazi im go na lugeto ona што сакаат да го слушнат...
Па оттаму е и никот. Може е маска, може е фејк:) А нели и тоа треба да биде?

:nenene: Па јас во таква ситуација не би ќутела, бидејќи на тој начин испаѓа дека ми е поважен партнерот отколку самта себеси што сум си важна, бидејќи јас трпам такво нешто за да не страда партнерот.

Zavisi od situacijata...mozi da bidat korpi od najmali pa se do kontejneri...:tapp:ako zasluzuva korpa ce ja dobija od mene ili mozi da i tekni deka sekako dobiva korpa i da se povleci....:pos2:

ЃАВОЛЧЕ напиша:
WOW!!
МИ требаа едно 5 пати да те прочитам за да те сватам, што сака писателот да каже:lud:.... не знам дали е до мене(прејадена сум и тешко ми е) или е нешто друго, ама нема врска...
У принцип, кога со работи за раскинување му викам, не ми е убаво во врската,а кога не ми е убаво на мене, ке направам и на тебе да не ти е(јебига, ја имам таа моќ)...Обично кога лажам, лажам професионално за да не ме фатат:motor:
А не ти го сватив ова болдираново:toe:....ке молам да се решиш што сум, личам не личам....кореспондира, некореспондира....
Даде коментар хм, па и не сум толку лоша. И се сложив. Личиш на фина девојка која мисли и на другите а не само на себе, а сепак никот ти е Ѓаволче. А ако си фина, не може да си ѓаволче. Се надевам сега сум појасен. Затоа личноста не ти се совпаѓа со никот, ама ако... затоа и Папучар убаво кажа...
PaPucaR напиша:
hmmm vo osnova ili si kontradiktoren (твојот пост и ако тоа горе е критика дека муабетот мој не кореспондира со мојот ник)
ili se soglasuvame? na lugeto..ne e sekogas ubavo da im ja kazes vistinata..moze mnogu ne sum naucil od fakultetot..ama ova sigurno mi e od tamu: Kazi im go na lugeto ona што сакаат да го слушнат...
Па оттаму е и никот. Може е маска, може е фејк А нели и тоа треба да биде?
Папучар, сфати дека муабетот за никот беше наменет за Ѓаволче, а ова последново е многу убаво кажано и служи како еден вид довршување на мојата мисла од погоре... Вика кажи им го на луѓето она што сакаат да го слушнат.
Е некои викаат, па нели е тоа лажење? Можеби, ама тоа е друга тема, мислам ја има некаде на форум, Целта ги оправдува сретствата... Ај да не забегуем...

viktorgg напиша:
Папучар, сфати дека муабетот за никот беше наменет за Ѓаволче, а ова последново е многу убаво кажано и служи како еден вид довршување на мојата мисла од погоре... Вика кажи им го на луѓето она што сакаат да го слушнат.
Е некои викаат, па нели е тоа лажење? Можеби, ама тоа е друга тема, мислам ја има некаде на форум, Целта ги оправдува сретствата... Ај да не забегуем...

Сватив дека тоа околу никот беше наменето за Ѓаволче, но ми требаше таа реченица за да указам дека може никовите се фејк..
Интересно би било интересно да отвориме тема Целта ги оправдува средствата со ПРИМЕР:)<---бидејки е голема темата...може да ја скратиме само на ова со корпите???

viktorgg напиша:
Даде коментар хм, па и не сум толку лоша. И се сложив. Личиш на фина девојка која мисли и на другите а не само на себе, а сепак никот ти е Ѓаволче. А ако си фина, не може да си ѓаволче. Се надевам сега сум појасен. Затоа личноста не ти се совпаѓа со никот, ама ако... затоа и Папучар убаво кажа...

МИслам на другите некогаш толку многу што заборавам и на себе...сериозно се имам фатено во такви ситуации....ама кога се корпите во прасанје, се ставам на мое место и не сакам да ја повредам другата страна...и како што вика една моја НАЈОМИЛЕНА песна СРЦЕ НИЈЕ КАМЕН:wub:

PaPucaR напиша:
Сватив дека тоа околу никот беше наменето за Ѓаволче, но ми требаше таа реченица за да указам дека може никовите се фејк..
Интересно би било интересно да отвориме тема Целта ги оправдува средствата со ПРИМЕР:)<---бидејки е голема темата...може да ја скратиме само на ова со корпите???

Разбирам мисје Папи :) извести ме ако отвараш нова тема... а се сложувам со твојата теорија за фејкот,
Ѓаволче напиша:
МИслам на другите некогаш толку многу што заборавам и на себе...сериозно се имам фатено во такви ситуации....ама кога се корпите во прасанје, се ставам на мое место и не сакам да ја повредам другата страна...и како што вика една моја НАЈОМИЛЕНА песна СРЦЕ НИЈЕ КАМЕН
Бејби, мој совет, немој никогаш да се ставаш на нивно место, затоа што тие нема да го направат тоа за тебе. Олесни ја работата колку можеш, што побезболно... да не те боли ни тебе ни него. А ако мислиш на него, ти ќе бидеш повеќе повредена...

Ece напиша:
:nenene: Па јас во таква ситуација не би ќутела, бидејќи на тој начин испаѓа дека ми е поважен партнерот отколку самта себеси што сум си важна, бидејќи јас трпам такво нешто за да не страда партнерот.
pa znaes...ako si odbrala pratner bi trebalo i toj da ti bidi tolku vazen kolku i samata sebe.Pretpostavuvam

Корпи??!? Не сум дал корпа до сега али кога или ако би го направил би го направил тоа со казување на целата вистина и секако очи во очи. Можеби Вистината боли но сепак јас повеке ја ценам искреноста.

несакам да бидам во врска баш сеа зашто сум сконцентриран на школо или па ако е лето или некој распуст кажувам Дека имам девојка!

sekojpat ja cenam isrenosta.ednostavno so razgovor bi mu objasnila deka toj e ok no deka jas nemozam ili nesakam poveke.definitivno, ne bi mozela da cekam sam da svati ili oseti,mislam deka taka epten ne e fer.

Korpa ... ja sum djentlmen i ostavam good tips :)

Ех корпи нашколо дававме. Дечки љаботи нели? :icon_razz
Ги давав преку разговор, ама повеќето ги добивав:kesa:

Корпи ретко сум давал, ама сум добил корпи појќе него што можам да бројам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom