Како давате „корпи”?

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам на претходните страни сум напишала краток пост, сега би сакала да се дообјаснам.

Имено, имав повеќе различни етапи на давање корпи.

Кога бев 6-то одделение, и помала не ни размислував за машки на „оној“ начин. Уствари, и самата бев машкоданка. Играв фудбал, серва и шуто дупе. Искрено, не ни знам што наоѓаа жртвите (:pos:) убаво во мене. Ама ете, се наоѓаа некои, па уште и „Те сакам“ ми викаа.:lol:
Детска работа бе.:)
Првичната реакција ми беше плачење во веце. Мразев кога некој ќе ми изјавеше љубов и плачев. Откако ќе го изигнорирав типот (со изолирано плачење нормално :pos:) оставав еден тампон период. Ако продолжеше да ме замара го тепав, ако не-игравме заедно фудбал.

После тоа почнаа да ме интересираат машки. 7-мо одделение да речеме, ама сеуште немав гз да разменувам плунка со некој. Во оваа етапа ги одјебував со финти од списанија ко „Таа“ (да признавам дека ја читав :pos:).

Во последната етапа станав прилично директна. Немав сериозни врски, никакви обврски, и воошто не се чувствував виновна откако ќе го речам тоа „Одјеби“. Додуша не сум ни знаела што е љубов, па не ни размислував за последиците врз другиот „партнер“. Ама бидејќи и они не ме сакале (деца ко деца, тинејџери ко тинејџери) не си го земале тоа при срце.

SWEDEN напиша:
kazi be nekoja originalna slucka

Бев во бар, јас седнат на сепаре, женската на шанк, и ја викам келнерката, и и велам речи му на девојчето што сака да се напие на моја сметка. После пола минута се враќа келнерката и ми вика извини вака што ќе ти речам, ама ми рече девојката в гс да си ја напикаш пијачката.

Или многу грд и се видов, или не и беше денот.

Бев во бар, јас седнат на сепаре, женската на шанк, и ја викам келнерката, и и велам речи му на девојчето што сака да се напие на моја сметка. После пола минута се враќа келнерката и ми вика извини вака што ќе ти речам, ама ми рече девојката в гс да си ја напикаш пијачката.

Или многу грд и се видов, или не и беше денот.

Srce si zimi sve :pos2: :pos2: batalija lezbejka :pos2:

Srce si zimi sve :pos2: :pos2: batalija lezbejka :pos2:

Прво кисело се смешкав, после се смеевме со другарите и тоа...
Ама како што вели Macedonian, срамот е голем...
Иначе да не се отворам тука, да пишам до сабајле, ќе ми се смеете сите. :pos:

Sto ima vrska pisi be ... bash pofraer ke bides

i sea ne se zezam ozbilno

Jas se sekavam na edna mnogu elegantna korpa sto ja popiv na eden splav u Beograd.

Ideme nie drustvo , mladici od Skopje sluzbeno kao i na eden splav a tamu avioni se koja od koja gledame tri devojki top . NIe pijani djonovi ... a ja ja gledam taa ednata kao Pamela Anderson mix so Natasa Bekvalac.

I ovie me nasskaa da idam oti ja znam srpski da idam da gi viknam da se podruzime...

Okolu niv gorili po 2 metra sve so lanci , si vikam ja ke ginesh Swedo ama za ovakva lepota i da ginesh da ne zalis

Fino lepo otidov kaj Bekvalac rekov cao cao se nasmeav vikam mnogu bi ni prijalo da se podruzime pa ako bi sakale ...

Devojkata staklo me pogledna se nasmevna i mi rece :

Mnogu cenam sto Vaka ni prijde , i stvarno bi se druzele so Vas no ova ni e zenska vecer tri drugarki sme znaesh ... mozebi nekoj drug pat ako ste se uste tuka

Mislam kako da se ljutish na toa . Posle stvarno ne bea so nikoj dur pratevme uste nekoe vreme ... ama nacinot na koj e dadena korpata e nesto nezaboravno

Jebiga se nasmeav i ich ne mi beshe krivo posto popivme kolektivna korpa ama so stil kazana... eh splavovi splavovi secavanja

Sto ima vrska pisi be ... bash pofraer ke bides

Уште ова и крај. Седам на еден крај од шанк, цурава на другиот крај. Со поглед ја јадам, а таа една цреша лиже ли лиже, ко мене да ме вика ебаго. И си викам готова е оваа, одам кај неа и и викам може да се запознаеме? И очекува секој барем тоа да бидне, па ако сака нека те откачи после. Ми вика НЕ типката. јас цел :nesvest:. И си викам во мене ај може се зезаше. И и пуштам рака и и викам: Филип, мило ми е. Стана чупето и си излезе. Постојав малце, се помислив кај згрешив, ко видов дека све во ред си напрајв, си се посмеав за душа малце и си се вратив кај шо си седев.

:solja:

Нај интересни фаци прават на "Извини имам девојка:wink:" или" Извини со девојката сум" но ова е само за некои ептен упорни ,во други случаеви сум си културна до крај и си заминувам дома сама :) па како сака нека свати.
А ако ми текне како имам попиено корпа ќе пишам пак

Ако сум во врска, раскинувам така што и кажувам дека не ја сакам више, а ако ми се пушта некоја грдосија си кажувам дека не ми се свиѓа и да ме остај на раат....Ама малце покултурно де не баш вака....

вчера втор пат во мојот живот добив "корпа"!

значи збориме - да и се пушташ на типка, и понудуваш и те одбива. А вие повеќето тоа го објаснивте, како раскинувате а не како одбивате, иначе до сега на ниту една партнерка јас не сум и раскинал, можеби сум бил причина јас но ниту една од нив не ми го има кажано тоа директно.

а сум мавнал бајаги корпи :pos: најчесто во стил на, сори срцка ама заљубен сум во друга и патам по неа и многу ми е тешко затоа што неможам да уживам во љубовта, добро девојче си ама срцево се лаже сеуште за таа другата, да така може да си останеме пријателчиња и со надеж дека некогаш ке може да има нешто повеќе меѓу нас ( и тука типката си мисли, како да не јас на него џокер - нека се ебе) и повеќе очи не и гледам!

Pa koga davam, se obiduvam da bidam sto poljubezen, ali nekoja ako nastojuva premnogu...

Ednaska na edna i rekov " izvini duso, ti si mnogu slatka ama jas sum sekeras ", se ubi od smeenje =))

Ah, da imam primeno nekoja korpa, ko sekoe masko, ama vo nekoja druga prilika :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom