Како давате „корпи”?

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
Epa koga mora da se stavi kraj na nesto mora ,koga ne ide ne ide...Ama najmnogu mrazam koga ke stavat maskite/zenskite kraj preku sms !!! Se sto im smeta treba da si go kazat v lice i da si napravat muabet za se a ne preku sms:ne odi veke vaka da si ostanime drugari najdobro ! NE e taka..zborni so nego taka polesno ke bidi i za dvata oti postepeno ke dojdite do zaklucokot zosto stavate kraj a ne preku porakata stom ja procitas da ne znajs glata kaj ti e

МоНа` напиша:
Epa koga mora da se stavi kraj na nesto mora ,koga ne ide ne ide...Ama najmnogu mrazam koga ke stavat maskite/zenskite kraj preku sms !!! Se sto im smeta treba da si go kazat v lice i da si napravat muabet za se a ne preku sms:ne odi veke vaka da si ostanime drugari najdobro ! NE e taka..zborni so nego taka polesno ke bidi i za dvata oti postepeno ke dojdite do zaklucokot zosto stavate kraj a ne preku porakata stom ja procitas da ne znajs glata kaj ti e

Па некоја ако ти раскине преку смс онда не вреди да се тажи по него значи е пи*ка у душа поарно што сте расчистиле

Кажувам директно се` шо ми лежи на срце.

asterix_m напиша:
Па некоја ако ти раскине преку смс онда не вреди да се тажи по него значи е пи*ка у душа поарно што сте расчистиле

Stvarno nagrdo nesto e raskinuvanjeto preku poraka: i najpoveke boli koga si srekna i se e super i samo vo eden moment stiga poraka:ne sakam da odime!! v lice e drugo porakata e drugo..

МоНа` напиша:
Stvarno nagrdo nesto e raskinuvanjeto preku poraka: i najpoveke boli koga si srekna i se e super i samo vo eden moment stiga poraka:ne sakam da odime!! v lice e drugo porakata e drugo..
Пораката е симбол на тоа , немам храброст да ти ја кажам вистината во лице.:nesum:

Искрено, немам раскинато на девојка, и не знам да раскинам,ако сакам да раскинам самиот доведувам ситуација за да таа да почне и да го направи, јас незнам како треба тоа :toe:

Крај?!

Секоја чест на вас кои можете да кажете крај, јас не можам никако, еве веќе година дена... :bravo:

viktorgg напиша:
Секоја чест на вас кои можете да кажете крај, јас не можам никако, еве веќе година дена... :bravo:
Сакаш да кажеш дека сакаш да не си со личноста со која си година дена? Тоа па уште повеќе е за никаде. На што личи тоа?

Samo vo situacija koga bi bila 100% sigurna vo mojata odluka bi sednala da go napravam MUABETOT i da stavam kraj na vrskata. No, retko koga mozes da si 100% siguren za nesto, edna najmala sitnica moze da te premisli uste sledniot den.... sto togas. Sepak mislam deka iskrenosta e sekogas vistinskiot izbor, sekako bi sakala vo obratna situacija da bidat iskreni so mene iako pocesto mi se slucuva ednostavno da isceznam poleka poleka pa da ja ostavam licnosta da primeti sama deka nesto ne stima... Ston preiznavam deka ne e vo red no ete taka mi e polesno, a i si ostavam prostor za posle nedela, dve, tri... da se javam i da recem aj da se vidime:zlo: :poss: :poss: :poss:

Zavisi od vrsku, ako ne ide vise u tj slucaj i dvoica ga vidiv toj.
Ja vekjinom ako sakam da raskinu ss nekoga a nema nekakva pricina, sama gu napravu tuj pricinu za da mi raskine :zlo:

varijanta 1.Ti si super ... jas sum skot... jebiga baby , ne sakam da ti go zemam vremeto ... jebiga( onda dlabok uzdah )...

varijanta dva. telefonskiot vod se servisira

varijanta tri. poraka od tipot se iseluvam od x x pricini za honduras jebiga baby ...

Mada najbolje i najfer e ISKRENOSTA ... baby oprosti ama ne mi go digash veke ama pa i toa ne ide pa mora da se iskarikira so : izvini no sfativ deka ne mozeme da ideme ponatamu uz obaveznoto jebiga na krajot od raskinuvanjeto.

U stvari se salam jas nikogas ne raskinuvam na devojka , obicno tie digaat race od mene koa ke vidat stranata koja sakam da im ja prikazam za polesno da izbegaat .

IsidoraD напиша:
Sto znam ,ja sum sekogas za iskrenost..sto znaci stom nesto ne shtima ubavo bi bilo da se sedne i da se razgovara.
Ako nema sto da se razgovara onda otvoreno da se kaze deka ne ja biva.
Onaa kutanje ili glumenje moron e macenje za dvajcata,ja sekogas sum go kazuvala toa u oci,se nadevam bilo bezbolno posto e otvoreno i iskreno.
Uostalom krajot e sekogas pocetok na nesto novo!

истото го мислам и јас
отсекогаш сум била искрена у тие работи и така и ќе си остане

mene do sega najisakreno nikoe masko me nema otkaceno.ne da se falam no.... inaku jas imam otkaceno na primer vaka:
"mislam deka ne ni odi po mislam deka treba da napravime pauza t.e da prekinime" ....i sve e reseno :wink:

Teska stvar e raskinuvanjeto. Jas vo toj moment kazuvam iskreno sto mislam kako : Ubavo bese dodeka traese, no mene mi treba nesto novo, ne e do tebe, do mene e i takvi stvari. Nekako omeknuvam dodeka mu go kazuvam toa, da ne mu dojde premnogu ostro.

Па јас ко што сум емотивец јак многу мразам раскинувања,али у секој случај сум за очи во очи да се каже причината.Отворено кажувам се што има. И многу мразам ''Не е до тебе до мене е'' никад не сум му раскинала и нема да му раскинам на некого вака или пак преку порака. Тоа НЕ дефинитивно.:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom