Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смукање ауспух е фина алтернатива, за кревките карактери. :nesum:
Ах да ми го смукаш ти мојот ауспух...:pos2::pos2: Кога не си пушач ќути си...:smir:
А чии совети имаат повеќе кредибилитет? Од пушач или не? По некоја лабава логика. :smir:

Непушач може да се дефинира и како особа што пушела па престанала.![]()
Пушев по 2 кутии на ден 6 години ,а од мај месец минатата година немам ни дим земено,затоа што имав голема причина да се откажам од цигарите -Не сакав веќе да си го трујам телото и да си ја уништувам младоста ,лицето,косата ,облеката и сега се осеќам неверојатно. Само јака волја треба да се има,јак карактер и г'з да се издржи првата недела...потоа се е како подмачкано (и не ми фали цигара ни за со кафе ни за со алкохол,а богами ни по некои други работи)
Мирот си е мир а не умртвеност. Нервозата која ми се јавува кога сум подолго без цигари е знак дека има живот во мене што сака да живее а не дека треба да се угуши со цигара. Така го сфатив тоа и тоа беше тоа.
Четврти ден чист.ти да не се регистрира само за постов да го оставиш?NIKOGAS CIGARA
i feel better now
, ќе се самотестирам - кутијава до вечер би требало да биде празна , па од тука почнуваат маките .Ќе се обидам до другиот понеделник да не купам и да не се гребам ако ме акне мини криза во случај да пијам кафе или после јадење
.:среќа: