kalimero456
Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
- Член од
- 7 ноември 2019
- Мислења
- 3.504
- Поени од реакции
- 3.727
mojot e voden ke se trese do smrt 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пиххх... нема везе годините... ја мојта ја подмладувам.... а почне нешто да ми збори, и викам... стоп... шо и да е, у праву си.... сакаш тука или у спална?Зависи бабичката колку годишна ќе е..изгледа на Феннел бабата е малку помладичка од него, па затоа го тресат креветот уште(или она го тресе)
![]()
Na sho se bazira ovaa konstatacija, da ne e slucajno zenska solidarnost... pojaka empatija za tvojot pol?Предлагам да спроведеме едно интерно гласање во корист на тоа Дена да ја назначат за модератор на љубовниот подфорум, бидејќи во неа има многу љубов, добрина и искреност. Најсериозно ова.
Na sho se bazira ovaa konstatacija, da ne e slucajno zenska solidarnost... pojaka empatija za tvojot pol?
Sho vikash Anon da go stavime moderator na psihologija i filosofija.... kaj sho e i temata feminizam... da moze da si brishe sho saka?![]()
Dogovoreno, ja kje glazam ZA Dena, cim ti glasash ZA Anon![]()
Se slagam da vnimavame shto posakuvame.... znaci glasame za paket... Dena i Anon...Да внимаваме што посакуваме сепак, кога ќе ни се распиштоли тука со тоа виртуелниот пендрек, раат нема да видиме. За Дена веќе не ни праиме муабет, под итно треба да се назначи на љубов.![]()
Se slagam da vnimavame shto posakuvame.... znaci glasame za paket... Dena i Anon...
I Anon ednaah izjavi vo moderatori administratori deka saka da bide moderator... povekjeto mu se smeea... mene nezgodno mi padna deka beshe mnogu iskren....
Донт Гив А Фак!Од мене нема глас.
Имам перманентен бан во сите тие технички теми, корисничка поддршка, избор на модератори....не можам да гласам, да се пожалам за ништо...ебати животот...подобро да ми го згаснеа профилов, вака нема никаква смисла.
Да... ајде да го поканиме...Не е за смеење тој муабет, он ја поседува таа германска строгост и дисциплина, кои многу фалат тука. Да не го сведуваме само овој муабет на рекла-казала во негово отсуство, не е фер и нема смисла.![]()
Ја имам и полоша репутација од тебе... таман си е.... не е битно кој... битно има тема!@BenDover фантастичен пост. Требаше ти да ја отвориш темата.