Лопов
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.567
- Поени од реакции
- 4.414
Прво дисциплина...можда ќе и отвори нови перспективи...и можностиА кекс?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво дисциплина...можда ќе и отвори нови перспективи...и можностиА кекс?
А чакрите?Прво дисциплина...можда ќе и отвори нови перспективи...и можности
Како не, ова у стил: ако не пушиш и не пиеш, здрав ќе си умреш! Е што живот е тоа, без кременадли, шприцер и певаљки?Дена... не ти треба диета.... почни да се храниш по ајурведата, заеби певаљките за да престанеш да одиш по кафани и..... чек... а ти певаљка да не си?
ЗДРАВ... и физички... помалку холестерол и триглицериди... битно за твои години.... а и психички... ти певаљките нема да ги ебеш... на твои години.... или можда ги ... а?Како не, ова у стил: ако не пушиш и не пиеш, здрав ќе си умреш! Е што живот е тоа, без кременадли, шприцер и певаљки?
Море да е!ЗДРАВ... и физички... помалку холестерол и триглицериди... битно за твои години.... а и психички... ти певаљките нема да ги ебеш... на твои години.... или можда ги ... а?![]()
Se e vo red... greshka sum bil... mislev imash 65....Море да е!
Па јас имам 60 не 160холестерол и триглицериди си е индивидуална ствар, организмот сам си го регулира тоа, не го оправаш на долги стази со ниедна диета! А иначе го тресеме креветот со бабичката сеуште
Едно запамтете, здрав човек нема, дајте и на душичката што сака, само во умерени количини и избегнувајте стрес, другото само ќе се нареди!
Зависи бабичката колку годишна ќе еSe e vo red... greshka sum bil... mislev imash 65....
Da nazdravime shto ti i babickata ushte go amortizirate krevetot, se nadevam i ja so mojata na 60 isto kje go!
Прегледај го приврзокот 246572
Јок срцка, двајцата сме скоро исто годиште, 9 месеци разлика! Така да не губете надеж, не се фрла златен алат така раноЗависи бабичката колку годишна ќе е..изгледа на Феннел бабата е малку помладичка од него, па затоа го тресат креветот уште(или она го тресе)
![]()