Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
mojot e voden ke se trese do smrt :D

Зависи бабичката колку годишна ќе е;)..изгледа на Феннел бабата е малку помладичка од него, па затоа го тресат креветот уште(или она го тресе):pos:
Пиххх... нема везе годините... ја мојта ја подмладувам.... а почне нешто да ми збори, и викам... стоп... шо и да е, у праву си.... сакаш тука или у спална?

pa p....a staros nema petelot ne kukurika koga zastare nego aj nek ti bude moze recep od taj eleksir za pomladzivanje :D
Автоматски споено мислење:

ignoriranje na odgovor isto ko i lzanje ,nek ti bude falba :pos:

Предлагам да спроведеме едно интерно гласање во корист на тоа Дена да ја назначат за модератор на љубовниот подфорум, бидејќи во неа има многу љубов, добрина и искреност. Најсериозно ова.

Предлагам да спроведеме едно интерно гласање во корист на тоа Дена да ја назначат за модератор на љубовниот подфорум, бидејќи во неа има многу љубов, добрина и искреност. Најсериозно ова.
Na sho se bazira ovaa konstatacija, da ne e slucajno zenska solidarnost... pojaka empatija za tvojot pol?:P

Sho vikash Anon da go stavime moderator na psihologija i filosofija.... kaj sho e i temata feminizam... da moze da si brishe sho saka? :P

Na sho se bazira ovaa konstatacija, da ne e slucajno zenska solidarnost... pojaka empatija za tvojot pol?:P

Sho vikash Anon da go stavime moderator na psihologija i filosofija.... kaj sho e i temata feminizam... da moze da si brishe sho saka? :P

Девојчето си пројави желба во темата за прашања до админите и модераторите, а каде има желба и искреност лежи и голем потенцијал.

Анончо ми се чини дека и онака пека по авторитет, јас сум за, ни треба и поголема поддршка за тоа. :)

Dogovoreno, ja kje glazam ZA Dena, cim ti glasash ZA Anon :)

Да внимаваме што посакуваме сепак, кога ќе ни се распиштоли тука со тоа виртуелниот пендрек, раат нема да видиме. За Дена веќе не ни праиме муабет, под итно треба да се назначи на љубов. :)

Да внимаваме што посакуваме сепак, кога ќе ни се распиштоли тука со тоа виртуелниот пендрек, раат нема да видиме. За Дена веќе не ни праиме муабет, под итно треба да се назначи на љубов. :)
Se slagam da vnimavame shto posakuvame.... znaci glasame za paket... Dena i Anon...

I Anon ednaah izjavi vo moderatori administratori deka saka da bide moderator... povekjeto mu se smeea... mene nezgodno mi padna deka beshe mnogu iskren....

Se slagam da vnimavame shto posakuvame.... znaci glasame za paket... Dena i Anon...

I Anon ednaah izjavi vo moderatori administratori deka saka da bide moderator... povekjeto mu se smeea... mene nezgodno mi padna deka beshe mnogu iskren....

Не е за смеење тој муабет, он ја поседува таа германска строгост и дисциплина, кои многу фалат тука. Да не го сведуваме само овој муабет на рекла-казала во негово отсуство, не е фер и нема смисла. :)

Од мене нема глас.

Имам перманентен бан во сите тие технички теми, корисничка поддршка, избор на модератори....не можам да гласам, да се пожалам за ништо...ебати животот...подобро да ми го згаснеа профилов, вака нема никаква смисла.

Од мене нема глас.

Имам перманентен бан во сите тие технички теми, корисничка поддршка, избор на модератори....не можам да гласам, да се пожалам за ништо...ебати животот...подобро да ми го згаснеа профилов, вака нема никаква смисла.
Донт Гив А Фак! :D

.. супер за темата... се надоврзаффф
Автоматски споено мислење:

Не е за смеење тој муабет, он ја поседува таа германска строгост и дисциплина, кои многу фалат тука. Да не го сведуваме само овој муабет на рекла-казала во негово отсуство, не е фер и нема смисла. :)
Да... ајде да го поканиме...

@Anon да знаеш дека се залагам да станеш модератор... еве да не излезе дека зад грб нешто те збориме... кампањата почнува од тука.... на избирачка листа идеш заедно со Дена...

@BenDover фантастичен пост. Требаше ти да ја отвориш темата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom