Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја мислев со Ханиоти нешто ќе поврзеш повторно, пропушти одлична шанса.
Еве го Анон на дело, со тој препознатлив германски строг израз како аптекар од Schmedeswurtherwesterdeich....ме укорува за наводно некоректна компарација.
А тек да беше модератор, профилов ќе ми беше уграден у бетонски темели негде, со Џими Хофа заедно.

Еве го Анон на дело, со тој препознатлив германски строг израз како аптекар од Schmedeswurtherwesterdeich....ме укорува за наводно некоректна компарација.
А тек да беше модератор, профилов ќе ми беше уграден у бетонски темели негде, со Џими Хофа заедно.
Стоицизам за него и Берик исто ќе помогне... малку чирфул да станат... многу гиваат фак :D

Добар фонт.

Тек сеа глеам дека мизернава тема е префрлена тука и ја спамате, па сте ме дискутирале, поточно моето пријавување за модератор.
Администрацијата ме нема одберено 70% затоа што им е незгодно да читам у нивниот дел колку прскаат од оговарање а и мене ме имаат оговарано, и 30% затоа што мислат дека нема да можам да се сменам.
Бев прилично сигурен дека нема да ме одберат но си реков ај да видам.
Што да видам, сакаат да им биде тиња под-форумот за информатика.
На крај краева кога ќе се потсетам дека @MARCELLO некако им промакнал и го стаиле модератор у филм и тв, делумно трагично е ама ми дава некоја смиреност.

Не сери. Баш сум пристоен, доброќуден и мил.
Него читав пред некој ден окултизам.... секоја чест... уште пред 10 год си ги чепнал темите.... почнав да ти го контам цинизмот зашто.... се надевам еден ден и ти мојот... а до тој ден... бизнис ез јужуал... ќе серам :D

И ти немаш глас од мене.

Ја имам и полоша репутација од тебе...
Него читав пред некој ден окултизам.... секоја чест... уште пред 10 год си ги чепнал темите.... почнав да ти го контам цинизмот зашто.... се надевам еден ден и ти мојот... а до тој ден... бизнис ез јужуал... ќе серам :D
Ко да е битно другите, на форумов, што мислат за тебе.
Луѓето го преценуваат туѓото мислење за нив.

Ама сега не имаш и нас со кампања... животот доби нова перспектива!
Вие сте дното на форумот бе каква црна кампања, нит ве слуша некој нит ништо.
Не сте ни доволно голем број.

Ко да е битно другите, на форумов, што мислат за тебе.
Луѓето го преценуваат туѓото мислење за нив.
Колку ја донт гивам а фак не си свесен..... али со теми како да не се заебат... луѓе у црно.... вакав ко мене поарно сериозни теми да не отвара.... па и Бенд Оувер.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom