Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прво дисциплина...можда ќе и отвори нови перспективи...и можности
А чакрите?
Јас мислам се е во рут чакра проблемот.....набој има таму, треба да протече енергијата малку :sekcza:

okolu dietata vikni go ovoj sto sakas da go otkacis kazimu ke me karis ako me fatish ama daj mi prednos 500m na 2km i trcaj sekoj den ke namalis

Дена... не ти треба диета.... почни да се храниш по ајурведата, заеби певаљките за да престанеш да одиш по кафани и..... чек... а ти певаљка да не си?

dena iskreno objasni sto te maci ke probam da ti pomognam iskreno dosta bzzzz si igraaa ako voopsto igrale i znaat sto e

Дена... не ти треба диета.... почни да се храниш по ајурведата, заеби певаљките за да престанеш да одиш по кафани и..... чек... а ти певаљка да не си?
Како не, ова у стил: ако не пушиш и не пиеш, здрав ќе си умреш! Е што живот е тоа, без кременадли, шприцер и певаљки?

Каква ајурведа, каква бакрачи! Не ги слушај Дена. Тоа се сатански работи, Бог да чува.:popce:

Како не, ова у стил: ако не пушиш и не пиеш, здрав ќе си умреш! Е што живот е тоа, без кременадли, шприцер и певаљки?
ЗДРАВ... и физички... помалку холестерол и триглицериди... битно за твои години.... а и психички... ти певаљките нема да ги ебеш... на твои години.... или можда ги ... а? :D

postot pomina mozesh da mrsish ,piesh pa i peesh samo stavi maska radi korona na mikrofona :D

ЗДРАВ... и физички... помалку холестерол и триглицериди... битно за твои години.... а и психички... ти певаљките нема да ги ебеш... на твои години.... или можда ги ... а? :D
Море да е!
Па јас имам 60 не 160 :D холестерол и триглицериди си е индивидуална ствар, организмот сам си го регулира тоа, не го оправаш на долги стази со ниедна диета! А иначе го тресеме креветот со бабичката сеуште;)
Едно запамтете, здрав човек нема, дајте и на душичката што сака, само во умерени количини и избегнувајте стрес, другото само ќе се нареди!

samo smeh ,ladno pivo i pevaljka oko stola

Море да е!
Па јас имам 60 не 160 :D холестерол и триглицериди си е индивидуална ствар, организмот сам си го регулира тоа, не го оправаш на долги стази со ниедна диета! А иначе го тресеме креветот со бабичката сеуште;)
Едно запамтете, здрав човек нема, дајте и на душичката што сака, само во умерени количини и избегнувајте стрес, другото само ќе се нареди!
Se e vo red... greshka sum bil... mislev imash 65....

Da nazdravime shto ti i babickata ushte go amortizirate krevetot, se nadevam i ja so mojata na 60 isto kje go!

images (10).jpeg

Se e vo red... greshka sum bil... mislev imash 65....

Da nazdravime shto ti i babickata ushte go amortizirate krevetot, se nadevam i ja so mojata na 60 isto kje go!

Прегледај го приврзокот 246572
Зависи бабичката колку годишна ќе е;)..изгледа на Феннел бабата е малку помладичка од него, па затоа го тресат креветот уште(или она го тресе):pos:

Зависи бабичката колку годишна ќе е;)..изгледа на Феннел бабата е малку помладичка од него, па затоа го тресат креветот уште(или она го тресе):pos:
Јок срцка, двајцата сме скоро исто годиште, 9 месеци разлика! Така да не губете надеж, не се фрла златен алат така рано :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom