Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Би те нарекол фем фатал, ама тоа би ти дало премногу кредит.
Aма не. Некој што прави такви глупости, не е материјал за брак, мушко или женско.

Би те нарекол фем фатал, ама тоа би ти дало премногу кредит.
Aма не. Некој што прави такви глупости, не е материјал за брак, мушко или женско.
Јас би додал дека воопшто не е ни за здраво да му/ѝ кажеш, а најмалку за врска или брак, одЕБ систем само.
Автоматски споено мислење:

Аманте бе, дојде Дена, сите ве снема.. :D

Последно уредено:
Нада е к***а , а Судба има сида. Кога метафорички би зборувале за надежта и судбината, односно ако сумираме во една реченица што сте зборувале претходно. Треба да се вратиме во минатото, оти ги шиеме и Сократ и сите останати со муабетиве. :Кезец:

Последно уредено:
Лелеее, па темава достигнала 31 страна! Не, ми се верува :LOL: , но добила интересен тек. Онаа за короната има 872 страни,тешко да ја надмине, или можеби се лажам :) Туку... сега почнав да размислувам како да го закачам, па да барам овде совет, како да го откачам :vrtioci:

Лелеее, па темава достигнала 31 страна! Не, ми се верува :LOL: , но добила интересен тек. Онаа за короната има 872 страни,тешко да ја надмине, или можеби се лажам :) Туку... сега почнав да размислувам како да го закачам, па да барам овде совет, како да го откачам :vrtioci:
Еве закачи ме, а за откачување темата е спремна. :LOL:

Идемо даље со темата ....

Поминаффме Ниче, Квантната физика, на ред е Фројд.....

Дена, у случај пак да ти се јави.... пошто нели е нестабилен, плачко...... кажи му нешто лошо за мајка му....

Тоа ќе резултира со јак спој у неговото некотексче, нема да може да мисли на тебе и добива ерекции, пошто ти уште на невидено му правиш проблем со неговата мама...

:coffee:

Идемо даље со темата ....

Поминаффме Ниче, Квантната физика, на ред е Фројд.....

Дена, у случај пак да ти се јави.... пошто нели е нестабилен, плачко...... кажи му нешто лошо за мајка му....

Тоа ќе резултира со јак спој у неговото некотексче, нема да може да мисли на тебе и добива ерекции, пошто ти уште на невидено му правиш проблем со неговата мама...

Ќе да се двајацта плачковци и нестабилни. Пеферктен пар. Или не, ако одиш спрема тероијата "opposites attract"....

Ќе да се двајацта плачковци и нестабилни. Пеферктен пар. Или не, ако одиш спрема тероијата "opposites attract"....
Мислам дека Дена е зрела жена, знае шо сака, нејзе плачко не и треба туку воин... ловец.... шо би рекле србите..... " праааво мушко, са брковима "

А пошто овој е богат, вози и добра кола... а плачко.... она знае дека тоа богатство е наследено од неговиот тате, и иако како негова втора жена она ќе биде посипана со злато, ѓердани и прстење, Дена знае дека она ќе му биде само трофеј за фалење пред другарите и тате колку јак фраер е он, ја упеца Дена.... а во реалноста он ќе мисли која јака кола следно да ја купи.... и пошто он мења модели еден ден ќе ја смени и Дена, кога ќе и нависнат градите со годините и се појават брчките..... а она ќе мора да се одржава екстра... фејслифтинзи, силикони.... а Дена не е материјалист... а ќе мора да стане..... а у меѓувреме плачкото ќе ги поебе парите од тате....

Stev i dusko se najgolemi SIMPS na temava :popce:

Stev i dusko se najgolemi SIMPS na temava :popce:
Еве ти дефиниција:
•A man that puts himself in a subservient/submissive position under women in hopes of winning them over, without the female bringing anything to the table.

•A man that puts too much value on a female for no reason .

•A man that prides himself with "Chivalry" in hopes of getting sexual gratification form women .

•A square with no game other than “Rolling out the Red-Carpet” for every female
....имплицираш дека икад ме бригало....дека во било која точка од скорешното време сум ги исполнувал условите...
Не друже. Ја сум ти терапевт за идиоти.

Еве закачи ме, а за откачување темата е спремна. :LOL:
Jadica-za-ribi.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom