Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na koe mesto bese koga go merese?1.6 * 10^-19 A/s
Problemot so merenjeto...jbgОколи јадрото на атомот.
Se ova e relativna rabota. nekoj place od srekja nekoj od taga. Nekoj e nervozen od so e sam nekoj zatoa so ne e. Da ne se praime pametni. Brak i decq se praat od ljubov i toa mnogu ljubov treba. Toa e moe mislenje. Inace se so e vashe ke si dojde. I ajde dosta pametuvanje. Mi ja zeznavte temata.zosto places ,koga sakanata ke ti zamine
zosto si nervozen koga zivees sam i sedis sam so denovi ?
najblago sto mozam da te prasam
ama denes gi ucat na materijalni stvari ne na ljubov
Дена а ти шо очекуваше... и нешто ме копка со денови.... од кај знаеш дека му е голем алатот?Se ova e relativna rabota. nekoj place od srekja nekoj od taga. Nekoj e nervozen od so e sam nekoj zatoa so ne e. Da ne se praime pametni. Brak i decq se praat od ljubov i toa mnogu ljubov treba. Toa e moe mislenje. Inace se so e vashe ke si dojde. I ajde dosta pametuvanje. Mi ja zeznavte temata.![]()
Taка тврдиш.... ама во пракса досега некој нема доставено. Едноставно уживате да проповедате. Скоро како религија.Se ova e relativna rabota. nekoj place od srekja nekoj od taga. Nekoj e nervozen od so e sam nekoj zatoa so ne e. Da ne se praime pametni. Brak i decq se praat od ljubov i toa mnogu ljubov treba. Toa e moe mislenje. Inace se so e vashe ke si dojde. I ajde dosta pametuvanje. Mi ja zeznavte temata.![]()
Svesen li si ti za ova sto go pisuvas?Oкеј ...одговори ми мене.
-каде е љубовта?
-колку е љувовта?
-што е љубовта?
Целосно свесен(освен ако не мислиш на некое си тн. повисоко ниво).Svesen li si ti za ova sto go pisuvas?
Dokazi ako da.
Што е свеста?Целосно свесен(освен ако не мислиш на некое си тн. повисоко ниво).
За разлика од љубовта, и светлината, и електрони може да се разберат и да се употребат.
Љубовта и целиот тој мистицизам што ја опкружува од другата страна....
Светсна не може да се "најде" бидејќи представува состојба на повишена електронска активност во човечкиот мозок, кој што овозможа да процесира сите влезни информации, и да реагира адеквтно.Што е свеста?
Каде се наоѓа?
Што правиме со нејзината некомпутабилност?Светсна не може да се "најде" бидејќи представува состојба на повишена електронска активност во човечкиот мозок, кој што овозможа да процесира сите влезни информации, и да реагира адеквтно.
Ако мислиш на тие мистичарски глупости, лаеш под погрешно дрво.