Таман сум, 12:15 еЕ тако те волимо Дуле. Мало касно палиш после 24 сати, али боље икад него никад![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таман сум, 12:15 еЕ тако те волимо Дуле. Мало касно палиш после 24 сати, али боље икад него никад![]()
a ajas mushko sum ili so?Бидејќи ако више барам нешто, барам жена. Не феме фатал голд диггери, не феминисти, не промискуитетни.
Јас би додал дека воопшто не е ни за здраво да му/ѝ кажеш, а најмалку за врска или брак, одЕБ систем само.Би те нарекол фем фатал, ама тоа би ти дало премногу кредит.
Aма не. Некој што прави такви глупости, не е материјал за брак, мушко или женско.
Еве закачи ме, а за откачување темата е спремна.Лелеее, па темава достигнала 31 страна! Не, ми се верува, но добила интересен тек. Онаа за короната има 872 страни,тешко да ја надмине, или можеби се лажам
Туку... сега почнав да размислувам како да го закачам, па да барам овде совет, како да го откачам
![]()
Знаеш нешто што не сум? Очаен, како тебе!nevin si?![]()
Ќе да се двајацта плачковци и нестабилни. Пеферктен пар. Или не, ако одиш спрема тероијата "opposites attract"....Идемо даље со темата ....
Поминаффме Ниче, Квантната физика, на ред е Фројд.....
Дена, у случај пак да ти се јави.... пошто нели е нестабилен, плачко...... кажи му нешто лошо за мајка му....
Тоа ќе резултира со јак спој у неговото некотексче, нема да може да мисли на тебе и добива ерекции, пошто ти уште на невидено му правиш проблем со неговата мама...
![]()
Мислам дека Дена е зрела жена, знае шо сака, нејзе плачко не и треба туку воин... ловец.... шо би рекле србите..... " праааво мушко, са брковима "Ќе да се двајацта плачковци и нестабилни. Пеферктен пар. Или не, ако одиш спрема тероијата "opposites attract"....
Еве ти дефиниција:Stev i dusko se najgolemi SIMPS na temava![]()
Еве закачи ме, а за откачување темата е спремна.![]()