Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мужите се најчесто директни. У фаца ти кажуваат дал им се свијаш или не. Кога више флертаат, озбилни си. И ти зборам за ...нормални мужи, а не џет сетери. Жените од другата страна, влечење за нос, мешани сигнали, вртење од околу, лажира заинтересираност или незаинтересираност..фриенд зоне, итн итн. Мислам сварно. Вие до романтика или до изигравање шерлок холмс и мориарти?znaci me blokiral i toa e toa.
sto e sega so muabetov?
TESHKO NA NASH ZENITE SO VAKVI KO VAS SO NEJASNI UMOVI I ISKVARENI.
ajde pozz
.... И Зоки со плажата се филмаше, па му ја кркнаа темата. Барем тоа беа прилично креативни филања....
Мужите се најчесто директни. У фаца ти кажуваат дал им се свијаш или не. Кога више флертаат, озбилни си. И ти зборам за ...нормални мужи, а не џет сетери. Жените од другата страна, влечење за нос, мешани сигнали, вртење од околу, лажира заинтересираност или незаинтересираност..фриенд зоне, итн итн. Мислам сварно. Вие до романтика или до изигравање шерлок холмс и мориарти?
Ако е вистина ова што го кажуваш(ако и само ако), гарант го имаш влечено за нос, и покрај тоа што тврдеше дека не е така.
Гледам дека многу сакаш да ги анализираш овие односи, па еве ако ти значи моево гледање на (во моментов, а и во иднина) најважната тема на форумов. Дечкото греши што е needy. Отворено покажуе дека сака да ја плесне. Тоа на жените им значи дека у секој момент (не дај боже ако затреба) има кај да се сврти. Значи батето не и challenge никаков. Она си вика, штом овој "богат, паметен, убав" сака да ме плесне, дај да бирам, па може ќе искочи "богат, паметен, убав, црнец" кај што ќе добие све тоа од овој шо ја брка плус бонус 20cm. Тој е менталниот склоп. Штом видат дека добиваат внимание, одма се претвараат у не баш фини суштества.Мужите се најчесто директни. У фаца ти кажуваат дал им се свијаш или не. Кога више флертаат, озбилни си. И ти зборам за ...нормални мужи, а не џет сетери. Жените од другата страна, влечење за нос, мешани сигнали, вртење од околу, лажира заинтересираност или незаинтересираност..фриенд зоне, итн итн. Мислам сварно. Вие до романтика или до изигравање шерлок холмс и мориарти?
Ако е вистина ова што го кажуваш(ако и само ако), гарант го имаш влечено за нос, и покрај тоа што тврдеше дека не е така.
Toa e џет-сетер. Тоа е проблемот. Сите бараат и се палат ебани џет сетери, или за секс, или за пари. И после разводи, раскинување, холивуд дрн дрн дрн.Дечкото греши што е needy. Отворено покажуе дека сака да ја плесне. Тоа на жените им значи дека у секој момент (не дај боже ако затреба) има кај да се сврти. Значи батето не и challenge никаков. Она си вика, штом овој "богат, паметен, убав" сака да ме плесне, дај да бирам, па може ќе искочи "богат, паметен, убав, црнец" кај што ќе добие све тоа од овој шо ја брка плус бонус 20cm. Тој е менталниот склоп. Штом видат дека добиваат внимание, одма се претвараат у не баш фини суштества.
Да имал искуство и вештина и ако стварно е "убав, богат, паметен", ќе и се стаел и на нејзе и на другарка и / колешката, па они би се испотепале меѓусебно за него, иако сигурно типчето е average по сите параметри, а тука е така претставен, пошо форумскава колешка сака да се прикаже како good catch или тражена стока.
Да е претерано богат ама онака сељачки, од лоповлук, од 100 жени, 99 (освен таа "освестената" лезбо-феминист-хипик-ултра-либерал-анархистката, а може и таа), ќе му се рашири и око нема да и трепне, пошо ќе го гледа исклучиво од тој материјален аспект, ама ако е некој што има пари, ама и секојдневно ринта за истите - таков ќе и биде проблем за контролирање, пошо најчесто тоа се силни карактери кои ментално би ги малтретирале понатаму и не може да се справат со нив.
Значи треба да ни е јасно што значеше отварањето на оваа тема! Денчето го чеша на едно место и си проектира тип со кој би сакала да се драпа.Ако и само ако ситацијава не е комплетно фиктивна и предимензионирана, мислам - ликот бил убавец, богаташ, паметен, со две факултетски дипломи, фин и културен и ко јаготка на шлагот со алат од цирка 30 цм (), сите овие параметри го прават многу пожелна и барана роба меѓу жените. Зошто е толку проклето упорен и неразбран кога девојкава многу директно наводно му кажала „не“, мене ме нервира таа проклета суета и его-трип изразени кај некои машки поединци, кои никако не можат да си утуват во главата дека едноставно некој и нив може да ги одбие и сепак не се од Бога дадени, а кога технички имаат многу прилики со куп други жени. И зошто мене не ми се з'гне некој таков, на пример јас не би глумела лудило, а и на тие ситни евентуални мани кои ги има би се прилагодила?
![]()
Ти објасни Стев погоре.....срце и душа спомни и заеби сеZosto nikoj ednostavno ne mu teknuva, deka ne e se vo diplomata, profesijata, statutot, kolite, parite, ubavinata!?
Ne sekoja zena se Pali na toa....ednostavno luge moi, reagiraat sprema srceto I dusata
Interesno bilo da citas maski filozofii![]()
Ухм. Да. Можда секташи и хипици. Што се хипстерски џет сетери.Zosto nikoj ednostavno ne mu teknuva, deka ne e se vo diplomata, profesijata, statutot, kolite, parite, ubavinata!?
Ne sekoja zena se Pali na toa....ednostavno luge moi, reagiraat sprema srceto I dusata
Interesno bilo da citas maski filozofii![]()