Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај ми негов контакт ја да му пишам више нема да те замара, само да види во каква р'дква се затрескал и си има работа.

znaci me blokiral i toa e toa.
sto e sega so muabetov?
TESHKO NA NASH ZENITE SO VAKVI KO VAS SO NEJASNI UMOVI I ISKVARENI.
ajde pozz
Мужите се најчесто директни. У фаца ти кажуваат дал им се свијаш или не. Кога више флертаат, озбилни си. И ти зборам за ...нормални мужи, а не џет сетери. Жените од другата страна, влечење за нос, мешани сигнали, вртење од околу, лажира заинтересираност или незаинтересираност..фриенд зоне, итн итн. Мислам сварно. Вие до романтика или до изигравање шерлок холмс и мориарти?
Ако е вистина ова што го кажуваш(ако и само ако), гарант го имаш влечено за нос, и покрај тоа што тврдеше дека не е така.

Последно уредено:
.... И Зоки со плажата се филмаше, па му ја кркнаа темата. Барем тоа беа прилично креативни филања....

Ме трогна ваа твоја исповед... А шо викаш следна тема спиритуален ритрит/ресорт со 24/7 оргии... само за тебе оо мај гуру :love:

Дена, штета за темата... прерано ја прекина неизвесноста, баш во момент на обновен и зголемен интерес за истата....

:coffee:

Мужите се најчесто директни. У фаца ти кажуваат дал им се свијаш или не. Кога више флертаат, озбилни си. И ти зборам за ...нормални мужи, а не џет сетери. Жените од другата страна, влечење за нос, мешани сигнали, вртење од околу, лажира заинтересираност или незаинтересираност..фриенд зоне, итн итн. Мислам сварно. Вие до романтика или до изигравање шерлок холмс и мориарти?
Ако е вистина ова што го кажуваш(ако и само ако), гарант го имаш влечено за нос, и покрај тоа што тврдеше дека не е така.
(y) несериозна тема, ама сериозен одговор.

Гледам дека многу сакаш да ги анализираш овие односи, па еве ако ти значи моево гледање на (во моментов, а и во иднина) најважната тема на форумов. Дечкото греши што е needy. Отворено покажуе дека сака да ја плесне. Тоа на жените им значи дека у секој момент (не дај боже ако затреба) има кај да се сврти. Значи батето не и challenge никаков. Она си вика, штом овој "богат, паметен, убав" сака да ме плесне, дај да бирам, па може ќе искочи "богат, паметен, убав, црнец" кај што ќе добие све тоа од овој шо ја брка плус бонус 20cm. Тој е менталниот склоп. Штом видат дека добиваат внимание, одма се претвараат у не баш фини суштества.
Да имал искуство и вештина и ако стварно е "убав, богат, паметен", ќе и се стаел и на нејзе и на другарка и / колешката, па они би се испотепале меѓусебно за него, иако сигурно типчето е average по сите параметри, а тука е така претставен, пошо форумскава колешка сака да се прикаже како good catch или тражена стока.
Да е претерано богат ама онака сељачки, од лоповлук, од 100 жени, 99 (освен таа "освестената" лезбо-феминист-хипик-ултра-либерал-анархистката, а може и таа), ќе му се рашири и око нема да и трепне, пошо ќе го гледа исклучиво од тој материјален аспект, ама ако е некој што има пари, ама и секојдневно ринта за истите - таков ќе и биде проблем за контролирање, пошо најчесто тоа се силни карактери кои ментално би ги малтретирале понатаму и не може да се справат со нив.
Еве, колку да е филувана приказнава, делува прилично реално. Денешниве технологии посебно им дадоа ego-boost на девојчињава....ќе се натрти малку, тесно маиче, пет-шеснаес филтри и ќе ја попарат лајкчиња од млади мајмуни со ерекција. Оди после докажи и дека за и она да биде good catch треба да знае и некој муабет да напраи, да е добра у кревет....и да не претеруем понатаму.
Грешите дека мислите дека не им покажувате романтична страна и затоа ве третираат така. Апсолутно е идиотски и моментот со dick-pic праќање, ама лигавење и покажуење дека само она постои во Универзумов е пропала мисија уште у сам старт.
Знам дека има доза на шовинизам у изјавава, ама е базирана на искуства, а праксата покажала дека многу општествено-некоректни појави се' и долго време ќе останат во игра, чисто заради животинската природа на човекот.

Ако и само ако ситацијава не е комплетно фиктивна и предимензионирана, мислам - ликот бил убавец, богаташ, паметен, со две факултетски дипломи, фин и културен и ко јаготка на шлагот со алат од цирка 30 цм ( :ROFLMAO: ), сите овие параметри го прават многу пожелна и барана роба меѓу жените. Зошто е толку проклето упорен и неразбран кога девојкава многу директно наводно му кажала „не“, мене ме нервира таа проклета суета и его-трип изразени кај некои машки поединци, кои никако не можат да си утуват во главата дека едноставно некој и нив може да ги одбие и сепак не се од Бога дадени, а кога технички имаат многу прилики со куп други жени. И зошто мене не ми се з'гне некој таков, на пример јас не би глумела лудило, а и на тие ситни евентуални мани кои ги има би се прилагодила? :)

Под претпоставка да е некој женет...лепотан и сите карактеристики што @DenaM ги спомна.....една работа која го пали е пајажината меѓу нозе. Би рекол добра прилика за двајцата во секој слушај.....вин вин ситуација. Животот си проаѓа вака или така.....испердаши си се и око да не ти трепне....ама гледај негде во некое хотелче и да не биде набрзина. Ова е мојот најдобронамерен совет (y)

Дечкото греши што е needy. Отворено покажуе дека сака да ја плесне. Тоа на жените им значи дека у секој момент (не дај боже ако затреба) има кај да се сврти. Значи батето не и challenge никаков. Она си вика, штом овој "богат, паметен, убав" сака да ме плесне, дај да бирам, па може ќе искочи "богат, паметен, убав, црнец" кај што ќе добие све тоа од овој шо ја брка плус бонус 20cm. Тој е менталниот склоп. Штом видат дека добиваат внимание, одма се претвараат у не баш фини суштества.
Да имал искуство и вештина и ако стварно е "убав, богат, паметен", ќе и се стаел и на нејзе и на другарка и / колешката, па они би се испотепале меѓусебно за него, иако сигурно типчето е average по сите параметри, а тука е така претставен, пошо форумскава колешка сака да се прикаже како good catch или тражена стока.
Да е претерано богат ама онака сељачки, од лоповлук, од 100 жени, 99 (освен таа "освестената" лезбо-феминист-хипик-ултра-либерал-анархистката, а може и таа), ќе му се рашири и око нема да и трепне, пошо ќе го гледа исклучиво од тој материјален аспект, ама ако е некој што има пари, ама и секојдневно ринта за истите - таков ќе и биде проблем за контролирање, пошо најчесто тоа се силни карактери кои ментално би ги малтретирале понатаму и не може да се справат со нив.
Toa e џет-сетер. Тоа е проблемот. Сите бараат и се палат ебани џет сетери, или за секс, или за пари. И после разводи, раскинување, холивуд дрн дрн дрн.
Демек алфа мужјаци, алфа женки, али после моабетот е не сме животни.
Дуалноста на човекот претпоставувам

Ако и само ако ситацијава не е комплетно фиктивна и предимензионирана, мислам - ликот бил убавец, богаташ, паметен, со две факултетски дипломи, фин и културен и ко јаготка на шлагот со алат од цирка 30 цм ( :ROFLMAO: ), сите овие параметри го прават многу пожелна и барана роба меѓу жените. Зошто е толку проклето упорен и неразбран кога девојкава многу директно наводно му кажала „не“, мене ме нервира таа проклета суета и его-трип изразени кај некои машки поединци, кои никако не можат да си утуват во главата дека едноставно некој и нив може да ги одбие и сепак не се од Бога дадени, а кога технички имаат многу прилики со куп други жени. И зошто мене не ми се з'гне некој таков, на пример јас не би глумела лудило, а и на тие ситни евентуални мани кои ги има би се прилагодила? :)
Значи треба да ни е јасно што значеше отварањето на оваа тема! Денчето го чеша на едно место и си проектира тип со кој би сакала да се драпа.
Неколку карактеристики, да работат заедно, што значи достапен и подложен на контрола во секое време :D , богат и убав, а тоа за 30 сантиметри после некој го додаде, на дејчето супер му легна идејата:P
Е сега богат, убав, надарен и да работи со неа тешко, ама кажано е, сега потенцијалните кандидати нека му ја мислат!
Се си мислам суво ќе си остане дејчето ако чека помош од форумов, ама барем си кажа што и сака душата, за разлика од некои кои не знаат дали им се онади или сакаат да берат јагоди!

Zosto nikoj ednostavno ne mu teknuva, deka ne e se vo diplomata, profesijata, statutot, kolite, parite, ubavinata!?
Ne sekoja zena se Pali na toa....ednostavno luge moi, reagiraat sprema srceto I dusata:)
Interesno bilo da citas maski filozofii:)
Ти објасни Стев погоре.....срце и душа спомни и заеби се :LOL:

Zosto nikoj ednostavno ne mu teknuva, deka ne e se vo diplomata, profesijata, statutot, kolite, parite, ubavinata!?
Ne sekoja zena se Pali na toa....ednostavno luge moi, reagiraat sprema srceto I dusata:)
Interesno bilo da citas maski filozofii:)
Ухм. Да. Можда секташи и хипици. Што се хипстерски џет сетери.

Ај сега малку сериозно. Мене ми изгледа дека се е лага. Ама еве ќе го сведеме сетоа ова на две теории:

1. Ако е вистина муабетот дека дечко толку совршен со две факултетски дипломи како дозволил да го влече за нос една ваква девојка што не знае што сака. Се поставува прашањето како дошол до тие две дипломи и колку му сече тиквата. Друга работа толку фин и културен што дозволува будала да го прави кој стигне. За алатот не навлегувам, оти нели вие девојките велите не е до алатот. Како велат не е до црвот до рибарската техника e. Ако вистина зошто дотичната откако ја блокирал се жали дека мажите се вакви или онакви. Нели целта и беше да се откачи од него. Ако е вистина значи дотичната е садист, а можеби и по малку мазохист. Оти сака и неа да и го прават истото, односно тоа што им го прави на оние кои ги заебава од досада. Ако навистина му дала лажна надеж, воопшто не е коректно од нејзина страна.

2. Сето ова е една голема лага за да не ви биде досадно во изолација,а и на дотичнава инструмент да тепа време. Како што велат: Бујна машта ради свашта. Ако сето ова е лага, девојката треба да се запраша зошто го прави ова. Некои споменаа дека е поради внимание, што е доста веројатно. Премногу лошо креирана е приказната, затоа вторава теорија е повеќе веројатна. Патем колега од работа нели беше, а не знаела воопшто дека е женет. Мислам премногу е очигледно. @DenaM размисли сериозно ако има со што да размислиш. Ова што го правиш не води никаде и не е начин за да добиеш внимание од другиот пол.

Се надевам дека после ова ќе размислиш сериозно.

Последно уредено:
А ја па разбрав дека БИЛ женет... минато свршено, и дека Дена не сака мушкарци со неуспешен брак зад себе.... а Дена?

@Almeida кој е твојот став понатаму, дали се работи за социолошки феномен, лошо одгледани специменки или пак природата направила грешка некоја во нашиот код... и дали твојот став го делат и останатите Зороастриани?

.... страна 20.... :coffee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom