Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да станеме раса на омнипотенти битија треба да е крајниот производ. Така да има уште да стигнеме до тамо.
Ако стигнеме до тамо.

Нивото на сериозноста во псхихолошкиве анализи и реферирањето на некои фундаменти на проблематиката во машко-женските односи кои потекнуваат уште од праисконот, though. :LOL: Дали е сосем вон памет да нафрлам дека освен Дена, Стојан и Стојна постојат и други модели на мажи и жени т.е. рационални битија и индивидуи независно од полот, кои не размислуваат само со долниот и долната и дека некои жени особено во модерно време не го чувствуваат притисокот пошто-пото да се омажат со некој рендом лик кој не ги исполнува нивните преферирани стандарди за идеален партнер, само затоа што ги притегнале годините и така им наметнува комшиката-душегрижничка Перса, ниту пак да се репродуцираат и да оставаат свои поколенија на и онака премногу популиранава планета.
Јас го прифатив „35-страни-во-најфејк-небитна-тема-challenge-от“.....let's make it 350.
Да ја победиме темата за корона вирусот (не и самиот вирус нормално).
:D

Постојат и други модели, нормално. Јас сум еден од најгласните против генерализација и создавање предрасуди.
Автоматски споено мислење:

Се ова што го напиша е фина анализа и доста точна од аспект на социолошка игра за опстанок на врстата кај мнозинството... но како фелоу еволуционист, што мислиш... дали престанала еволуцијата со нас, или сме можеби само преод во вистински човек.... фаза на Д Хјумн Енимл... сеуште недовршен производ?
Тоа е тешко некој да прави предвидувања.
И не знам зошто е интересно. Мене лично не ми е предизвик.
Мене ми е интересно кога низ таква анализа доаѓаш до некои сознанија за однесување на луѓе, кои во дадениот момент ти биле нелогични, нерационални, а уствари биле инстинктивни, со многу животинска природа у себе. Не сум таков да ги манипулирам луѓето. А што ќе биде после 50-100 години, искрено, ништо не ми менува....ashes to ashes, dust to dust - они нека му ја мислат.

Веруј буразеру. У вај случај не се работе за тоа. 99.9 % е дека Дена се уфилмала себе со некој збор од дотичниот као демек он и се пушта, а не дека има вистина. Он кога бог ти знае шо му пишала типот си помислил "What is wrong with this female creature?... И ја блокирал...
...Туку буразери и буразерки. Сожалите се малку со типката и не и ја подржувајте веќе драмата. Лоша услуга и правете на тај начин. Знам дека уживате и она уживала незнам колку страници, ама тешко дека сеуште ужива откако изјави дека ја блокирал.
Нема врска друже. Мислам дека она веќе напраила unsubscribe на темава.
Ние да си напраиме некој муабет, да се видиме :D

Последно уредено:
... браос бе ДенаМ со твојата тралала подтема во љубов и секс, се извлече општ интересен заклучок дека некои членови да бидат на некое повисоко ниво си користат зборови и изрази кои сигурна сум дека не ги применуваат во секојдневнит живот(оти сигурно не ги памтат) и тоа иде како домино ефект од еден на друг (исклучоци има шо си пишуваат на мајчин јазик -зборови и изрази)!
... така ли ќе се надгради нашиот македонски јазик? или припросто е да се применат македонски зборови во речениците тука во форумов, па вака на повисоко кажано со латинично писмо воодушевуваме форумска публика?

... џет сетери, фриенд зоне, ритрит, needy, challenge good catch, ego-boost, dick-pic вин вин, Humanity was a mistake pain in the ass, What is wrong with this female creature though, елоквентан, фелоу, омнипотенти, challenge ashes to ashes, dust to dust, unsubscribe...

...нема ли македонски зборови за овие изрази, барем во ваква тема на пропадната ебачка на ДенаМ или ќе си го мериме кој повеќе ќе примени странски зборови ? како на предавање да сме ебаго, а не во секс тема ... :D

...елоквентни до елоквентни коментари за специесот омнипотентната ДенаМ! :facepalm:

Ѕирни "the royal game of ur" и "senet".
Ako си по антикварски глупости можда ќе го најдеш интересно
Претпоставувам дека знаеш дека е Фаравахар - предмуслимански Иран, зороастризам, а не го имам ставено заради некаква симболика....мислам, има интересна позиција во иранската култура, пошо е како некој општ и обединувачки симбол, и секуларен и религиозен, ама пак ќе кажам, повеќе е некоја естетика. Блиски ми се визуелни уметности, музика, литература....не сум забеганица некоја.

dick-pic
...нема ли македонски зборови за овие изрази,

When a guy knows a girl is having a bad day so he sends her a picture of his own penis

Yo I know your grandma is having a bad day so I sent her a dick pic and now she feels way better

The electronic transfer of your genitals to another persons cellular device.
This girl I am talking to is pretty religious, but what the hell... I'm just gonna dickpic her anyways.

A picture of a dick, usually your own, sent to a girl via text.

Последно уредено:
... како што гледам вие двајцата сте тука вишок, сите ја подржуваат ДенаМ на различен начин дали со шега, дали со провокација, само вие двајца ја тролате, ако не ви се допаѓа не коментирајте тука, ама јавно да кажете за неземање лекови и патолошко фантазирање не е во ред, темата е за секс, членката си има љубовен проблем и си отвори тема, па макар фантазирала, грев ли е?
...ете си најде катче на форумов да се исповеда, советува, издрка, радува, како сакате кажете, ама вие наместо во ЛП да ја осипете со љубов и нежност давајќи совет, љубоморите што е главна ...туку питање, имате муда да и пишете на ЛП ?

и да... ДенаМ е врло згодна женска, брунета со црвени усни и врло секси, ја видов тука некаде на форумов, сега малку е „незгодна“, ама така треба да биде, не е нејзин избор нели?
...љубов за ДенаМ :smirce:

... браос бе ДенаМ со твојата тралала подтема во љубов и секс, се извлече општ интересен заклучок дека некои членови да бидат на некое повисоко ниво си користат зборови и изрази кои сигурна сум дека не ги применуваат во секојдневнит живот(оти сигурно не ги памтат) и тоа иде како домино ефект од еден на друг (исклучоци има шо си пишуваат на мајчин јазик -зборови и изрази)!
... така ли ќе се надгради нашиот македонски јазик? или припросто е да се применат македонски зборови во речениците тука во форумов, па вака на повисоко кажано со латинично писмо воодушевуваме форумска публика?

... џет сетери, фриенд зоне, ритрит, needy, challenge good catch, ego-boost, dick-pic вин вин, Humanity was a mistake pain in the ass, What is wrong with this female creature though, елоквентан, фелоу, омнипотенти, challenge ashes to ashes, dust to dust, unsubscribe...

...нема ли македонски зборови за овие изрази, барем во ваква тема на пропадната ебачка на ДенаМ или ќе си го мериме кој повеќе ќе примени странски зборови ? како на предавање да сме ебаго, а не во секс тема ... :D

...елоквентни до елоквентни коментари за специесот омнипотентната ДенаМ! :facepalm:

^ Дали во последнов болдиран дел од твоето излагање тука, се насетува не-така-блага доза на иронија и сарказам, со што ги опонираш инаку своите сопствени многу либерални и на женска база солидаризирачки претходно изнесни ставови со крајна егзалтација околу ликот, делото и телото на членката ДенаМ, а со кое многу апла и „омнискиентно“ ни се потсмеваш нам, кои се обидовме сосем коректно, рационално и човечно да дадеме свое видување и решение за нејзиното горливо прашање и проблем?

Ама ни го плесна @bijons . До вчера сме биле хумористични, а сега не чиниме така ли? Патем за проблемот на членката не сме доволно стручни да и помогнеме. Треба некој кој учел за оваа област , за науката односно гранката од медицината која се занимава со ваков тип на проблеми кај луѓето. Патем ти си медицинско лице и подобро од нас треба да го знаеш тоа. :)

^ Дали во последнов болдиран дел од твоето излагање тука, се насетува не-така-блага доза на иронија и сарказам, со што ги опонираш инаку своите сопствени многу либерални и на женска база солидаризирачки претходно изнесни ставови со крајна егзалтација околу ликот, делото и телото на членката ДенаМ, а со кое многу апла и „омнискиентно“ ни се потсмеваш нам, кои се обидовме сосем коректно, рационално и човечно да дадеме свое видување и решение за нејзиното горливо прашање и проблем?
...види не сакам со тебе тука да „си го мериме“ изразувањето со зборови (како кажа некој член ,,со повеќе од 10 букви“) губи во значење ако стилот таков е насекаде, сигурна сум дека секој во сексуална игра ќе рече „ дај еби ме“, а не „Fuck me“ ниту пак ќе каже
,,...те молам не ја опонирај копулацијата со мене, солидаризирај се со мене до крајна еретична егзалтација со твојот фалус, душо “ :facepalm:

...љубов, знам дека ќе ме разбереш! :smirce:
Ама ни го плесна @bijons . До вчера сме биле хумористични, а сега не чиниме така ли? Патем за проблемот на членката не сме доволно стручни да и помогнеме. Треба некој кој учел за оваа област , за науката односно гранката од медицината која се занимава со ваков тип на проблеми кај луѓето. Патем ти си медицинско лице и подобро од нас треба да го знаеш тоа. :)
...напротив, на вакви теми и за вакви проблеми не треба филозофирање со такви изрази и зборови, што ќе разбере ДенаМ од тие изрази? или тоа членовите си го мерат меѓу себе, па кој ќе разбере разбере? шо им фалат на македонските зборови? :toe: јас си кажав мислење околу тоа, не ве отепав...и што мешаш тука медицина и стручност, жити се, како да сум со лиценца на форумов :(?

Последно уредено:
...види не сакам со тебе тука да „си го мериме“ изразувањето со зборови (како кажа некој член ,,со повеќе од 10 букви“) губи во значење ако стилот таков е насекаде, сигурна сум дека секој во сексуална игра ќе рече „ дај еби ме“, а не „Fuck me“ ниту пак ќе каже
,,...те молам не ја опонирај копулацијата со мене, солидаризирај се со мене до крајна еретична егзалтација со твојот фалус, душо “ :facepalm:

...љубов, знам дека ќе ме разбереш! :smirce:

...напротив, на вакви теми и за вакви проблеми не треба филозофирање со такви изрази и зборови, што ќе разбере ДенаМ од тие изрази? или тоа членовите си го мерат меѓу себе,
Мојата его-вулва суптилно се самолубрифицираше над твоите тврдења тука дека сепак била лингам кутрата. Само заклучив дека си крајно контрадикторна и се побиваш самата себеси со последните твои две тврдења на темава.

... како што гледам вие двајцата сте тука вишок, сите ја подржуваат ДенаМ на различен начин дали со шега, дали со провокација, само вие двајца ја тролате, ако не ви се допаѓа не коментирајте тука, ама јавно да кажете за неземање лекови и патолошко фантазирање не е во ред, темата е за секс, членката си има љубовен проблем и си отвори тема, па макар фантазирала, грев ли е?
...ете си најде катче на форумов да се исповеда, советува, издрка, радува, како сакате кажете, ама вие наместо во ЛП да ја осипете со љубов и нежност давајќи совет, љубоморите што е главна ...туку питање, имате муда да и пишете на ЛП ?

и да... ДенаМ е врло згодна женска, брунета со црвени усни и врло секси, ја видов тука некаде на форумов, сега малку е „незгодна“, ама така треба да биде, не е нејзин избор нели?
...љубов за ДенаМ :smirce:
Kolku sto vidov ne se dvajca tuku malku poveke, temata voopsto ne e za sex kako sto kazuvas, i dadov sovet prethodno koj sto moze a i ne mora da go prifati, ako ne si procitala se od pocetok sedni i procitaj i ako posle toa pak go imas istoto mislenje ne ti bega i tebe terapija:pos:

Kolku sto vidov ne se dvajca tuku malku poveke, temata voopsto ne e za sex kako sto kazuvas, i dadov sovet prethodno koj sto moze a i ne mora da go prifati, ako ne si procitala se od pocetok sedni i procitaj i ako posle toa pak go imas istoto mislenje ne ti bega i tebe terapija:pos:
... што си запна па ти со „терапија“ во секој пост ја спомнуваш и сега треба да те прашам дали ти редовно ја земаш, ама ете не те прашувам не е убаво тоа! :neetaka:

Z
... што си запна па ти со „терапија“ во секој пост ја спомнуваш и сега треба да те прашам дали ти редовно ја земаш, ама ете не те прашувам не е убаво тоа! :neetaka:
Za tvoja informacija,jas ne ja zemam ama ja prepisuvam

@bijons Абе Биџонс. Куга си ти последен пат била у некоја веза па да имаш искуство да солеш акл тука? Ај глеј си ги таму пациентите у инбокс од кои се осеќаш како мајка тереза и медицинските теми у кој си ногу успешно ѓифовита . Дволична си. Прво ја бранеш после ја напаѓаш.
А у вези језиком и изразима. Јесте, у право што се тиче тај елоквентан језик из вујаклије. Дајмо да причамо српски да на цел свет разуме. Иначе при секс ти на маж ти ако викаш "јеби ме" 20 други викаат "fuck me". На @Natan 3.0 и се обраќаш оти е елоквентна, а на брат ти @BenDover не му се обраќаш шо се прае орле зорле елоквентен и кои сите енглицизми изрази шо ги наброја он ѓи користе, пошто ако не ги користе го потсеќаат од кај се преселил инту д капитал сити!
Или си мож нервозна шо овие месеци ќе зимаш исподпросечно просечна плата?
Туку бек он топик. Мислам дека е редно да ја почекаме дотичната ДенаМ да врате со еден коментар. Пошто нешто ја нема со свеж апдејт!

Za tvoja informacija,jas ne ja zemam ama ja prepisuvam
... аааа така ли? е па внимавај, лесно ја препишуваш, тоа е поопасно ако воопшто не ја препишеш, ако ме разбереш што сакам да кажам! :)
@bijons Абе Биџонс. Куга си ти последен пат била у некоја веза па да имаш искуство да солеш акл тука? Ај глеј си ги таму пациентите у инбокс од кои се осеќаш како мајка тереза и медицинските теми у кој си ногу успешно ѓифовита . Дволична си. Прво ја бранеш после ја напаѓаш.
А у вези језиком и изразима. Јесте, у право што се тиче тај елоквентан језик из вујаклије. Дајмо да причамо српски да на цел свет разуме. Иначе при секс ти на маж ти ако викаш "јеби ме" 20 други викаат "fuck me". На @Natan 3.0 и се обраќаш оти е елоквентна, а на брат ти @BenDover не му се обраќаш шо се прае орле зорле елоквентен и кои сите енглицизми изрази шо ги наброја он ѓи користе, пошто ако не ги користе го потсеќаат од кај се преселил инту д капитал сити!
Или си мож нервозна шо овие месеци ќе зимаш исподпросечно просечна плата?
Туку бек он топик. Мислам дека е редно да ја почекаме дотичната ДенаМ да врате со еден коментар. Пошто нешто ја нема со свеж апдејт!
...знам дека ме сакаш, немој толку и јавно :цицки:
инаку никого не спомнав, ниту се обратив ај прочитај пак, не сум надлежна за некој ако коментира, а инаку спаѓам во тие што им ја покачија платата овие месеци, ама џабе кај ќе ја трошиш кога сме ограничени со шетањето!

Последно уредено:
...напротив, на вакви теми и за вакви проблеми не треба филозофирање со такви изрази и зборови, што ќе разбере ДенаМ од тие изрази? или тоа членовите си го мерат меѓу себе, па кој ќе разбере разбере? шо им фалат на македонските зборови? :toe: јас си кажав мислење околу тоа, не ве отепав...и што мешаш тука медицина и стручност, жити се, како да сум со лиценца на форумов :(?

Пробавме на едноставен начин, преку шега, пробавме крајно сериозно јас не знам на кој начин да кажеме. Погрешно си не разбрала. Се шегуваме, а за тие што користат англиски изрази и јас понекогаш не ги разбирам во кој контекст се. Инаку онака спомнав за тоа, ништо лично ниту пак имам намера да ја оспорувам твојата стручност и професионалност. Патем не треба да си медицинско лице за да разбереш колку е часот , кога сме кај оваа тема.

... аааа така ли? е па внимавај, лесно ја препишуваш, тоа е поопасно ако воопшто не ја препишеш, ако ме разбереш што сакам да кажам! :)

...знам дека ме сакаш, немој толку и јавно :цицки:
Еваа , де ма не ме разоткривај. Тоа треба тајна да биде. Те "засакав" ептен откако те видов на слика со огледало во која ептен си младолика. Ич не ти личе 50-ската шо ја носеш. 60јсе повеќе ти личат.
@rokoko Буразеру , госпожа Биџонс иска да каже да и препишеш нешто и на неа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom