Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
pa zadoa nejkam drvo,ke go nema smekot strakanjeto ,filingot vo igrata drvo so drvo kakov zvuk ke vadat ,nesto slicno ama plastika da e
Ќе мааш појако, поише ќе го нервираш противникот.
Само да знаеш, старите табли беа со дрвени пулови

pa zadoa nejkam drvo,ke go nema smekot strakanjeto ,filingot vo igrata drvo so drvo kakov zvuk ke vadat ,nesto slicno ama plastika da e
Можда...и тамо можда, ако успееш да најдеш пластика што се топи...... ама ќе ти треба заштитна опрема..
Или...незнам.. залепи деколку дебелини мали пвц цевки една у друга, ..
и можда лепак у средина со струганици од истите пвц цевки,,,или нешто друго..и после салама...
Ама уште од сеа ќе ти кажам ова е катастрофа идеја...
Автоматски споено мислење:

Moжда и метални ако знаеш некој што топи метал и лие...
Ама ќе да треба и за тоа да се испотиш ..

А некои големи шајбни? лепиш две три заедно зависи колку ти треба дебелина.... и после офарбај... ем ќе тропаат појако...

1587720260907.png

ги фарбаат со лак за нокти... и накит прават...

1587720464544.png

1587720496018.png

sto pojak zvuk da vadi, bravo za @gurman2 koga strakaat,pa plas go nervirash protivnikot i gubi koncetracija vo igrata ,se gleda deka si tablacija (y)

sto pojak zvuk da vadi, bravo za @gurman2 koga strakaat,pa plas go nervirash protivnikot i gubi koncetracija vo igrata ,se gleda deka si tablacija (y)
Таблата е рутина. Коцките се среќа. Заебанцијата и јадачката е најважна!

70% e zarot 30 znaenje za tie sto znaat da ja igraat ama ima i bez oratorstvo kako ke se dogovoris ,e togash tuka ulogata ja zazemaat pulovite i nivnoto strakanje (y)

naletav na eden star kaput zenski ima kopcinja dupli taman se i golemina i se ,e sega so sto da ja popunam suplinata i ofarbam a da ne se ljushti bojata od shtrakanjeto i odime na kompletiranje i za koj den i prezentacija

Од како да го откачам дојдовте до копаничарство? Има од Фројд една книга Психопатологија на секојдневниот живот...

Шах и табла домам имам....
Криво ми е дама шо не научив да играм. Шаховска....и онаа со квадратите....
Шах иначе не играм во општо. Вовеќе картаџија сум него било што друго...

dama -krcopajka so tapi od sisinja ja igravme na zemja a koga sme kaj kartite onie drustveni igri,znk,makao,hant,tablanet ili poker i manja vecha ???

Од како да го откачам дојдовте до копаничарство? Има од Фројд една книга Психопатологија на секојдневниот живот...
Евидентно не пратиш... Фројд го пројдовме... квантната физика исто... па само набрзака да те уведам... темата доби своја друга насока... место Дена да го откачи, он нејзе ја... па ние само правиме обид да демистифицираме зошто....

Штом се заеба да пишеш веќе касно ти е...нема назад враќање. :love:

@Bodhidharma naletav na ova... dizajnerski veri kul...

Прегледај го приврзокот 246864

koshta 640$.. moze da bide tvoj... 3 meseca bez suplementi :P

:coffee:
Летоска играв на еден турнир....помешав дама и крал од што не сум играл на табла одамна. Тепам IM не знам што е дама а што крал....тоа е Бодидарма :LOL:

da ne e bil pijan protivnikot ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom