Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ma i neznam kakva bese od brazda kravite kaj pijat na nishan skopsko gore kaj e kukarkana od tursko so kamenja i edna oluk gore koga vleguvas sviri od veterot na vrakanje od pred tunelot na katlanovo niz brdo na prevara po kozji pat

tenor.gif

Ѓаолкава ви посакува добра ноќ и слатки соништа....

E. Да не викате после не сум цртал, не сум правел ова она.
Како што беше уцртано ,така е испаднато. Дефекти се очекувани, првите што ги длабев да беа грубим и тоа беше очекувано.

20200424_074001[1].jpg

E. Да не викате после не сум цртал, не сум правел ова она.
Како што беше уцртано ,така е испаднато. Дефекти се очекувани, првите што ги длабев да беа грубим и тоа беше очекувано.

Прегледај го приврзокот 246828
Мене па ми се свиѓа, да има неправилности... го фатила човечка рака... не е стерилно.... има душа... направено нешто со рацете...

Хоби е битна работа, битно е да е со рацете ... аналогно.... креативно... викаат хобито е храна за духот....

stom imash volja ke go napravish ,moe mislenje poleka poleka trudot sekogash se isplaka

Мене па ми се свиѓа, да има неправилности... го фатила човечка рака... не е стерилно.... има душа... направено нешто со рацете...

Хоби е битна работа, битно е да е со рацете ... аналогно.... креативно... викаат хобито е храна за духот....
Мене ми е предизвик да направам нешто неправилно. Понекогаш, тоа воопшто не е лесно
0_IMG_0130.JPG
0_IMG_0130.JPG

pravam racno izrabotka tabla ,od sto da gi napravam pulovite ,mi predlozi stev od drvo ,ama nesakam od drvo posto tablata e od laminat da kliza nesto plastika staklo ako nekoj ima idea ????

pravam racno izrabotka tabla ,od sto da gi napravam pulovite ,mi predlozi stev od drvo ,ama nesakam od drvo posto tablata e od laminat da kliza nesto plastika staklo ako nekoj ima idea ????
Мислам дека Стев има право. И јас би ги направил од дрво. На Бит пазар ќе најдеш подебели сукала, па сечи саламчиња. Кај таблата е поважно тропањето од клизањето. Башка, жислам дека сп почеста упоѕреба, посебно при полициски часови, ќе проклизаат

Последно уредено:
Стакло гарант нема да можеш.
Не знам која е состојбата со пластика и со resin casting во нашата држава.
Освен ако не си каменорезец, не ќе можеш и од каменчиња

pa zadoa nejkam drvo,ke go nema smekot strakanjeto ,filingot vo igrata drvo so drvo kakov zvuk ke vadat ,nesto slicno ama plastika da e

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom