Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еваа , де ма не ме разоткривај. Тоа треба тајна да биде. Те "засакав" ептен откако те видов на слика со огледало во која ептен си младолика. Ич не ти личе 50-ската шо ја носеш. 60јсе повеќе ти личат.
@rokoko Буразеру , госпожа Биџонс иска да каже да и препишеш нешто и на неа.
... очигледно ти треба уште еден месец карантин...позз! :kafence:

... очигледно ти треба уште еден месец карантин...позз! :kafence:
Очигледно ти мене повеќе ме сакаш него јас тебе. Фала за кафето тетке...
...Него ДенаМ ја нема бе дечки со најново инфо за ситуацијата. Није фер. Ми ту дискутовамо, а ње нема!
Нема њееее, нема њеееее-ехе хееее...

Pogresno mislenje...ne se site zeni materialisti I ne sekoj brak e sklucen bez ljubov.
Епа ја немаат сите твојата среќа ;)
Иначе џабе ние лафеме тука. ДемаМ 2 % не не шиша веќе. Блокирал ја типо и кој не ферма сеа. Нема правда.
Кај е Калимеро сеа? Се ми се чине на грчка граница негде! @kalimero456

@Govinda aj objasnimi sega sto sakas da ti razjasnam kako e so emigranti , so koronata da vcera beio sam burazredu na grckoj granici deneska i vcera sobirav smet a nwkne dezinficiraf korekno pitaj korekten odgovor

@Govinda aj objasnimi sega sto sakas da ti razjasnam kako e so emigranti , so koronata da vcera beio sam burazredu na grckoj granici deneska i vcera sobirav smet a nwkne dezinficiraf korekno pitaj korekten odgovor
Полако мало буразеру. То чеш ми разјаснити на прајват. Ово је трагична љубавна тема на којој сада пишемо.

ljubav odavno nema sve je svedeno na materijalna rabota -ROMEO I JULIJA ODAMNO SE U PENZIJA

Pogresno mislenje...ne se site zeni materialisti I ne sekoj brak e sklucen bez ljubov.
What is love? Baby dont hurt me, dont hurt me...no mooore!!!
Ама озбилно сега. Љубов ... некако...не постои. Некако не може да го согледам и разликувам од или емпатијата...или од одредени коитални нагони.
Затоа сум тежок материјалист. Бракот, во теорија, треба да е институција која овозможува трансфер на гени со цел да се создаде потомок, и притоа за да се пружат услови на тој потомок да се развие и понатамошно да се репродуцира. А тие шекспирово-романтичарски глупости се технички праени од страна на ексцентрици, што не може да ги земеш како стандард... исто и важи за холивуд. Жалам, ама у вистинскиот свет, романтиката не постои. Секој си има скриена цел, или е глуп. Тоа е така од памтивек...

Ама озбилно сега. Љубов ... некако...не постои. Некако не може да го согледам и разликувам од или емпатијата...или од одредени коитални нагони.
Затоа сум тежок материјалист. Бракот, во теорија, треба да е институција која овозможува трансфер на гени со цел да се создаде потомок, и притоа за да се пружат услови на тој потомок да се развие и понатамошно да се репродуцира. А тие шекспирово-романтичарски глупости се технички праени од страна на ексцентрици, што не може да ги земеш како стандард... исто и важи за холивуд. Жалам, ама у вистинскиот свет, романтиката не постои. Секој си има скриена цел, или е глуп. Тоа е така од памтивек...
Ова е твое мислење... поглед на свет... или презентираш абсолутна вистина?

Ко припадник на ексцентриците и глупите, ме интересира твојата страна.... од слични причини ко и Алмеида... шо ти дава од сабајле воља за да идеш даље?

Ова е твое мислење... поглед на свет... или презентираш абсолутна вистина?

Ко припадник на ексцентриците и глупите, ме интересира твојата страна.... од слични причини ко и Алмеида... шо ти дава од сабајле воља за да идеш даље?
Болка, Амбиција, и чист ебан Бес!

Епа ја немаат сите твојата среќа ;)
Иначе џабе ние лафеме тука. ДемаМ 2 % не не шиша веќе. Блокирал ја типо и кој не ферма сеа. Нема правда.
Кај е Калимеро сеа? Се ми се чине на грчка граница негде! @kalimero456
Другар, за ДенаМ ова е премногу филозофии и потребно ѝ е време да си ја тупи главата да ги растумачи и толкува високо стилски напишани реченици последниве неколку страни од темата оти не секој може од прва да ги разбере авторот што сака да каже, посебно ако го фатат на неспремно креаторот на темата. :D
Ова е една од причините зашто ја нема. :D

Прилично на еднакво ниво сме можам да кажам. :)

И јас се трудам да гледам на работите...најблиску до апсолутната вистина.

Ко некој што го држел бесот во себе.... и после го пуштил... можам да ти кажам дека е многу по потентна сила... ванс ју оун ит..... бесот е многу несватен во суштина.... а многу попаметни од нас го дефинирале како имун систем на психата... со што се слагам.....

До апсолутот никој не стигнал пријателе.... ваљда се што можеме е секој ден да сме чекор поблиску?

Остај и на надежта последна да умре пријателе....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom