Како да ги сокријам .....

Не знам за тебе, јас не го користам фејсбукот за да собирам лајкови. Во превод: Да си го билдам егото, бидејќи имам ниска самодоверба. Ако тебе ти треба тоа, слободно терај :). Само консултирај се со Гугл, овдека повеќето ќе те зезаат (како што и гледаш).

Поздрав.
Не за мене лично.
Мене лично ме заболе дали некој кликнал LIKE или не,
наменето беше за мојата фејсбук страна.
Фрустрацијо дај криј срања на фејсбук не троши време на нас со низок процент на интелегенција што сме.

И размисли против кој се бореле твоите претци. Не ти го пишав јас тоа дека времето порано се броело наназад, а сега нанапред.
Земи лупни си ја главата со тој чеканот за педери.

позз и се најдобро.
Ја чукнав ама долната и ЧУДО пак рипа кога ќе ја видам мајка ти, шо да праа ногу добар гз има.

Не за мене лично.

Ја чукнав ама долната и ЧУДО пак рипа кога ќе ја видам мајка ти, шо да праа ногу добар гз има.

Според темава глеам имаш фб. Можеш линк да ми пратиш да видам дал си ти ебачиштето за кое се фалиш дека си?

Не за мене лично.

hammer-gel-2013.jpg

Не за мене лично.
.

Па остави тука линк од твојата фејсбук страница и ќе кликнеме лајк...Уште подобро остави линк во Хуманитарни акции и помош за да ти се најдеме. :pipi:

Фрустрацијо дај криј срања на фејсбук не троши време на нас со низок процент на интелегенција што сме.

И размисли против кој се бореле твоите претци. Не ти го пишав јас тоа дека времето порано се броело наназад, а сега нанапред.
Земи лупни си ја главата со тој чеканот за педери.

позз и се најдобро.
Не може да размисли кога не знае. Он е експерт за периодот кога времето се броело наназад, не за другиот.

Ме заболе куро ако ме знаеш .

This is like you describe you self, RIGHT.?

Го имам истетовирано бе ама на ку**т, прашај дома, мајка ти знае.

За вас не знам ама јас си се пресмеав :pos:

Не научи бе и не научи... Толку тролање, толку сеир и уште не научи :)

За вас не знам ама јас си се пресмеав :pos:

Не научи бе и не научи... Толку тролање, толку сеир и уште не научи :)
Што да научам бе, од кого да научам, од тебе .?

Што да научам дека имам работа со сајбер идиоти кои се силни само онлине.?

онлине.?
онлине.?
онлине.?
онлине.?

:pos:

Човеку заради тебе од работа ќе ме избркаат бе, се смеам ко нездраФ :pos:

Како да ги сокријам видеата и сликите на мојата фејсбук страница така да има нешто како кликни : Ми се допаѓа за да ја видиш содржината или слично.

Или пак сликите да бидат сокриени така да треба да кликне скратен линк од adf.ly за да ја види сликата или видеото.

еј колега, гледам имаш нацистички симбол на аватарот, мојот аватар има истетовиран кукаст крст на чело (башка водач на клан и убиец е) па ако сакаш да се најдеме некоја поручек ко ќе си слободен да тормозиме пензионери и постари жени низ пазар и да мачиме мали животни...

Не верувам дур не го чујам објаснувањето лично од човекот.:icon_mrgr:

Имаш на профилот кај него nescafe

Сколовранец
Оти ставаш точка па прашалник на крајот?
8 јули 2012

Пријави
Ми се допаѓа

Коментирај
  1. На Lu, Dark King, Ilumious и уште 3 други им се допаѓа ова.
  2. 33280.jpg

nescafe Пошто е прашање
    8 јули 2012
  3. 33280.jpg

nescafe Како мислиш да поставам прашање ако не оставам знак дека се работи за прашање
    8 јули 2012
  4. 47643.jpg

Сколовранец не те прашав зошто ставаш прашалник, туку зошто ставаш и точка и прашалник
    8 јули 2012
  5. 33280.jpg

nescafe Зашто реченицата завршува.
    А што би требало да ставам како нак дека реченицата завршува аке не треба точка.?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom