Како да ги сокријам .....

Член од
1 октомври 2012
Мислења
40
Поени од реакции
46
Како да ги сокријам видеата и сликите на мојата фејсбук страница така да има нешто како кликни : Ми се допаѓа за да ја видиш содржината или слично.

Или пак сликите да бидат сокриени така да треба да кликне скратен линк од adf.ly за да ја види сликата или видеото.

Насловот на темата ти е како луѓе да си убил...
Незнам, ама можеш qr да јадеш сосе сликата на профил шо ти е.

позз и се најдобро
That escalated quickly :ROFLMAO:

Абе мамицата да ви ја ебам мајмуни едни, што кој курац се трудите да напишете нешто кога не тоа не е од корист, ако не знаеш што прашувам не се ни труди да одговориш.

Знам дека процентот на интелигенција ви е испод 10% немора да го покажувате тоа.

Абе мамицата да ви ја ебам мајмуни едни, што кој курац се трудите да напишете нешто кога не тоа не е од корист, ако не знаеш што прашувам не се ни труди да одговориш.

Знам дека процентот на интелигенција ви е испод 10% немора да го покажувате тоа.

Некои прашања не заслужуваат одговор :вонзем:

Мислиш коефициент ? И тој не се мери во проценти :icon_mrgr:

insert coin

Пропагирање на нацистички идеологии е забрането на форумов, отстрани го аватарот.

Зоофил, на мајмуни мајки сака да ебе. Ууу бее шо све не шета по светов.

Ало бе банирајте го нацистичково копиље, што не ви е јасно?

Имам претчувство дека се работи за nescafe, и стилот на изразување и глупоќата ме тераат да помислам дека легендата се вратила на форумов.

едит

Кој вика дека неможе да се смени позиција .???
Само сродна позиција .???
Освен да се правиш паметен на форумов, распрашај се малце, ако си толку уверен како тоа јас сменив позиција од Laundry во Waste Technician, ако си малце запознаен двете позиции немаат никаква сродност помеѓу себе.
Бидејќи немаше ништо посаглам кога ја аплицирав а единствено слободно место беше во Laundry прифатив, а после 2,5 месеци сменив не една туку две, прво бев General Laborer а потоа Waste Waste Technician, зашто ова последново беше најплатено, Лаундри и Лејбор беше 27 000 годишно а Вејст техничар 46 000 годишно.

Нескафе, ти ли си .? :vozbud:

100 свастики на бел лист и ќе се надмине проблемот. Ако не успее, 3 пати рефренот на Ерика во исправена позиција. Лева рака доле, десна испружена, малку над ниво на рамото.

Ало бе банирајте го нацистичково копиље, што не ви е јасно?
Полека Мијалков, опомена се дава прво, си има протокол, може не знаел. Ако не го промени аватарот ќе преземеме мерки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom