Како да ги сокријам .....

девојки, овој ептен потентен бил, еве како да се заштитите
jpeg

Немаше за што па за аватарот се фати ебаго, што не се фати за куров зашто ми е толку голем.

Хахха, ме изнасмеа, знаеш што ти да ми пратиш линк од профилот на мајка ти па ја да средам да имаш некое братче или сестриче.
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 15:33 ---

Немаше за што па за аватарот се фати ебаго, што не се фати за куров зашто ми е толку голем.

Хахха, ме изнасмеа, знаеш што ти да ми пратиш линк од профилот на мајка ти па ја да средам да имаш некое братче или сестриче.
Chekanot ti e pogolem, za nego ke se fatam.

Еј ве молам не го банирајте. Вака кога се нервира некако поинтересно е :ROFLMAO:

Ајде Џо, тури слики од хитлер. Ја да сум ти би го тетовирал на газо да си ибеш стопанката нацистичка да си ибеш :love:

Како да ги сокријам видеата и сликите на мојата фејсбук страница така да има нешто како кликни : Ми се допаѓа за да ја видиш содржината или слично.

Или пак сликите да бидат сокриени така да треба да кликне скратен линк од adf.ly за да ја види сликата или видеото.

You lousy 'Like' whore you.

Знаеш дека те знаам кој си, така? Мисли му ја!!!
Ме заболе куро ако ме знаеш .
Оволкав бот после вардар4е не сум видел....

You lousy 'Like' whore you.
This is like you describe you self, RIGHT.?
Еј ве молам не го банирајте. Вака кога се нервира некако поинтересно е :ROFLMAO:

Ајде Џо, тури слики од хитлер. Ја да сум ти би го тетовирал на газо да си ибеш стопанката нацистичка да си ибеш :love:
Го имам истетовирано бе ама на ку**т, прашај дома, мајка ти знае.

This is like you describe you self, RIGHT.?
.

Не знам за тебе, јас не го користам фејсбукот за да собирам лајкови. Во превод: Да си го билдам егото, бидејќи имам ниска самодоверба. Ако тебе ти треба тоа, слободно терај :). Само консултирај се со Гугл, овдека повеќето ќе те зезаат (како што и гледаш).

Поздрав.

Фрустрацијо дај криј срања на фејсбук не троши време на нас со низок процент на интелегенција што сме.

И размисли против кој се бореле твоите претци. Не ти го пишав јас тоа дека времето порано се броело наназад, а сега нанапред.
Земи лупни си ја главата со тој чеканот за педери.

позз и се најдобро.

Хитлер да имал фејсбук немало да биде тоа што е денес ахахахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom