kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
девојки, овој ептен потентен бил, еве како да се заштитите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Chekanot ti e pogolem, za nego ke se fatam.Немаше за што па за аватарот се фати ебаго, што не се фати за куров зашто ми е толку голем.
Хахха, ме изнасмеа, знаеш што ти да ми пратиш линк од профилот на мајка ти па ја да средам да имаш некое братче или сестриче.
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 15:33 ---
Немаше за што па за аватарот се фати ебаго, што не се фати за куров зашто ми е толку голем.
Хахха, ме изнасмеа, знаеш што ти да ми пратиш линк од профилот на мајка ти па ја да средам да имаш некое братче или сестриче.
Stranata ne raboti odamna
Stranata ne raboti odamna
Како да ги сокријам видеата и сликите на мојата фејсбук страница така да има нешто како кликни : Ми се допаѓа за да ја видиш содржината или слично.
Или пак сликите да бидат сокриени така да треба да кликне скратен линк од adf.ly за да ја види сликата или видеото.
БРАВО, сега прати ја мајка ти или сестра ти да и ја дадам наградата
Ме заболе куро ако ме знаеш .Знаеш дека те знаам кој си, така? Мисли му ја!!!
Оволкав бот после вардар4е не сум видел....
This is like you describe you self, RIGHT.?You lousy 'Like' whore you.
Го имам истетовирано бе ама на ку**т, прашај дома, мајка ти знае.Еј ве молам не го банирајте. Вака кога се нервира некако поинтересно е
Ајде Џо, тури слики од хитлер. Ја да сум ти би го тетовирал на газо да си ибеш стопанката нацистичка да си ибеш![]()
This is like you describe you self, RIGHT.?
.