Како да ги сокријам .....

Како да ги сокријам видеата и сликите на мојата фејсбук страница така да има нешто како кликни : Ми се допаѓа за да ја видиш содржината или слично.

Или пак сликите да бидат сокриени така да треба да кликне скратен линк од adf.ly за да ја види сликата или видеото.

Прати ми линк од фб профилот по пп. Ќе средиме. ;)

Дедо му 100% се борел против момакот што му е на сликата ама процентот на интелегенција толку му дозволува.

Оооооо конечно и ја да ја запознаам легендата што била тука пред моето време на форумов и за која сите зборат. Чест ми е царе! Имаш длабока трага оставено врз сите нас :)

Hail Nescafe! Drinks for everyone!

Имам претчувство дека се работи за nescafe, и стилот на изразување и глупоќата ме тераат да помислам дека легендата се вратила на форумов.

едит

Нескафе, ти ли си .? :vozbud:
Не е нескафе овој другиов е.
sha.JPG

враќањево на Нескафе како Анри кога се врати во Арсенал и даде гол. :D
Како оние на "Све за љубав" кога ќе најдат некој брат или сестра кои не ги виделе од раѓање :D

Како да ги сокријам видеата и сликите на мојата фејсбук страница така да има нешто како кликни : Ми се допаѓа за да ја видиш содржината или слично.

Или пак сликите да бидат сокриени така да треба да кликне скратен линк од adf.ly за да ја види сликата или видеото.

Majсторе, мене друго нешто ме мачи. Зошто времето порано се броело 356, 355, 354 итн. а сега 2012, 2013, 2014 .?

И наградата Веселинова за "Да не беше темава ќе легнев да си спијам ама кога веќе си ја отворил дај ќе те мајтапиме" иде во рацете на..

вака го осеќам како недоебан , ќе напишат едно постче и бегаат ... не е занимливо :place: а ме расони и мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom