Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
PSYtisfaction напиша:
Аман бе мУжи бре, сВе тепачи. :classic:

Не ми се случило инаку, а во случај да ми се случи, фино и културно би и објаснила дека кога би ме палеле жени, со задоволство би ја плеснала. :) Едноставно дека не сум заинтересирана.

Fala bogu eden civiliziran stav.
Ta ako se gay, ne se manijaci!
Ssto se isplassile site, pa so kjotek ke vrakjaat, pa ke ja vikaat konjicata ili artilerijata.:pos2:

мене ми се има случено да ме залапа школска и што ништо
само ,,малку,, и се смеев влице, мислам се топкав од смеење :pos2:
арно шо не и смрдеше здивот (позната беше по тоа) и на крај знајте шо: СИ ИГРАЛЕ ВИСТИНА ИЛИ ПРЕДИЗВИК:tapp:

За такви луѓе само :violent1: ... Не дај господ некогаш на власт да дојдам, сите ќе ги поништам до еден...

Pa nema da flertuvam ama nema ni da pravam skandali nego fino ke kazam deka se sum po tie raboti.E sea ako prodolzi da insistira togas moze da bide loso po nego.

e kako de?

mi se ima pusteno i se ukociv,mislam neznaev so da recam ili napraam,abe ubo si bese devojceto ama ne bese mestoto:nesum: He he...he..abe znaes maskite kolku se palat na dve zenski...:vozbud::vozbud:

јахутерминал напиша:
Еве нешто, ама ова далеку е од пуштање...

Кутар изговор на нафурани граѓанини кои мислат дека сопствената "хетеросекслуаност" е загрозена од група педери.

Колку типично.

Ја да бев, ќе ви дадев и пиштоли, а може и по некој калашников, или тенк.

Toreador напиша:
Кутар изговор на нафурани граѓанини кои мислат дека сопствената "хетеросекслуаност" е загрозена од група педери.

Колку типично.

Ја да бев, ќе ви дадев и пиштоли, а може и по некој калашников, или тенк.
Јас не реков дека ќе тепам некој ако ми се пушти од спротивниот пол. Туку учтиво ќе му кажам да се тргне дека не ме привлекува. А наведов само пример што се случува во соседните држави.

Гижо напиша:
....дали женските би прифатиле флертување со лезбејка?

Ја би! Не дека нешто ме привлекуваат женски, онака од радозналост!

Па богами онака не ми се има обесено некој буљаш ама имав ставено слика на еден сајт и тој некој ми пишал ''Знам дека си пишал хетеро ама јас пак да си пробам'' на тоа му одговив ''Пробај другар со брат ти и татко ти мене остај ме'' кој знае што напраил

MkForces напиша:
За такви луѓе само :violent1: ... Не дај господ некогаш на власт да дојдам, сите ќе ги поништам до еден...

како што и сам рече...не дај Господ некогаш на власт да дојдеш
:tapp: јас иначе дефинитивно нема да праам паника, да се тепам или слично...ако не ми се допаѓа ќе и речам да отстапи, а ако ми се допаѓа...немам предрасуди јас, сите ги сакам ако се доволно вредни за мојата љубов :)

Ке бегам бегај таму мањачиште ке ми се пушта бегај таму сеа наскоро ке глеате клип со едно дете од кај мене од школо на 5 години го силувале мамата нивна а тоа мањачиштето зивее кај мене на улица:pishtoldz:pishtoldz

Ќе му речам: Ами јас не знаев ути си бил педерС баго мајката :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom