Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
прво :vozbud: па :nerv: после:pishtoldzкомбинирани методи:violent1:и ова може:sakas_ustпа он:pred:и на крај се знае:pop:

Ke go fatam na shutevi,shamari,kloci,boksovi ...i na kraj ke go utepam!

jas mu se pustav na rambo II na drugarski na4in ama :) nisto

Од преги ве читам сите машки ако му се пуштел ке го избоксирал не значи оти е педер не знае да се тепа.

П.С Нем да ме сватите погрешно не сум предер си имам женска.

Ќе му се пуштам и ја :)

Ќе го филмам малце и ќе му речам замижи да ти дам еден kiss и ко ке му ја опнам една цел ден глупости ќе зборвит

Незнам дали би имал трпеније да му кажам културно отстапи...би го избиксал на лице место.

Аман бе мУжи бре, сВе тепачи. :classic:

Не ми се случило инаку, а во случај да ми се случи, фино и културно би и објаснила дека кога би ме палеле жени, со задоволство би ја плеснала. :) Едноставно дека не сум заинтересирана.

PSYtisfaction напиша:
Аман бе мУжи бре, сВе тепачи. :classic:

Не ми се случило инаку, а во случај да ми се случи, фино и културно би и објаснила дека кога би ме палеле жени, со задоволство би ја плеснала. :) Едноставно дека не сум заинтересирана.

уфф....стварно, муживе не да се манги, не да се тепачи, Швраци не им е рамен бе еееј! :vozbud:

инаку, хех, не ми се случило такво нешто до сега, ама ако се случи, фино лепо ќе си кажам дека не сум заинтересиран. Ќе го игнорирам цела вечер, па он шо сака нека праи, нека се пези пред народот, да му се смее цело друштво, тоа поише боли од тупаницата, пошо не се мали шансите и вас да ви го стапнат ќотекот. Ако е педер не значи дека не знае да се тепа ;)

Bi se zafrkavala definitivno :):) Ali i ako pocne da NAPAGJA( DA ME BACUVA I SL) ima da i zalepam edna pa ke vidi ubavo :):):):)

IVA_SKORPIJA напиша:
Bi se zafrkavala definitivno :):) Ali i ako pocne da NAPAGJA( DA ME BACUVA I SL) ima da i zalepam edna pa ke vidi ubavo :):):):)

Не само маживе тепачи шо се,па и жениве се набилдале и они ќе тепаат:uvo: .Кога го прочитав она ме напаѓа ме бацува и слично, пред очи ми излезе едно жениште-манијачиште :pos2: дај ве молам немојте со вакви,незнам дали да плачам или да се смеам.

da mi se pushta ????????
na sto ti licam vas be gey :) :) :) :) :pos2:
ma nema sansi :) pi pocnal dobra predigra ... pa sexy muabet.. i koga ke se nastrvi eden shut vo megunozjeto... :)
i ke se iznasmeam xixixixixixixixxixi

gay-ofi poveke ..zenski poveke za nas :) xixixiix
do dusha iskren da sum poznavam eden gay- prijatelski nastoren decko :) ama voopsto ne lici deka e :) ima zenska i ima decko i to

Ako mi se pusta lice od isti pol sto ke rece masko, ke go prifatam flertot so zadovolstvo. Ke se zezame cela vecer i ke go izvedam nadvor na odenje. U meguvreme od WC ke pratam sms na dva tri drugari da me cekaat nadvor. E posle toa verojatno ke mu gi zdrobime OO i onaka uste dve tri vospitni sekoj ke mu podeli, kolku da ima spomen.

У прнцип додека не му пуштиш некој сигнал нема ни да ти пријде. Немав до сега таков случај, но и да имам другарски ке му советувам да не си бара беља. Сигурен сум дека нема да биде упорен до таа мерка да му скокам по черепот на крај!:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom