Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
ako mi se pusta nekoj......bi mu objasnil deka ne me interesiraat muzi, da bese devojka pa i mozebi :)

unforgiven напиша:
LoL :D :D :D Iskreno kazano bi go tepal... Zatoasto mrazam homosexualci...

Немој толку да ги тепаш:smir:

А зошто ги мразиш,баш ме интересира,ако можеш образложи,вака неможам да те сватам:retard

Никако не би изреагирала...Едноставно ќе и кажам дека сакам машки.

Прво ќе му побарам цигара, па ќе му кажам дека сум со девојката, бар некоја корист од сето тоа.

Учтиво ќе му речам да се повлече бидејќи не ме привлекуваат машки. Сакам само женски, а по можност плавуши (незнам зошто ама сите викаат дека спротивното се привлекува, јас имам црна коса, црни очи, па и искрено ми се допаѓа една плавуша).

MSV(support) напиша:
Прво ќе му побарам цигара, па ќе му кажам дека сум со девојката, бар некоја корист од сето тоа.
oh kamo da mi se lepat poise pederi, nema vise da kupuam cigari

epa sea...daj sta das :)
Ne,seriozno,mi se ima sluceno toa i ubavo i dadov do znaenje na devojkata deka sakam mazjaci :)

Реплицирав на ова сеа пак. Ја би прифатил. Се додека нема контакт физички. :vozbud: Потоа ќе му се налутам и ќе му речам “сељак си МА...“:kez:

m.. Mi se ima deseno vakvo neso.. Si flertuev be cela vecer super mi bese.. I posle pri kraj na zurcevo mi vika curava.. Aj ideme negde.. I ja i vikam cej do WC da idam.. I DA ME NEMA :D Dosta bese flert sea pa :P

Potocno pojse pati mi se ima deseno ali ova mi bese najinteresno zs cela vecer so napalena tipka ja pominaf :P A inace iam probano i so zensko.. Ne e loso ama ne e toa toa sto go sakam ustvari.. Ne me pali :P

Како сите што би реагирале и јас би му се насмеал во лице,ќе правам ќе се тргнам на страна поштено ќе му речам не треси зелени :)

Извини џони, ама сум стрејт. Повеќе среќа на другата страна од шанкот =)
најфино ќе му кажам дека не сум заинтересиран, бидејки ме интересираат само девојки, и ваљда ќе се разбере. Во спротивно, колку повеќе замара, толку поостра реакција, you know what I mean... :glup!:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom