Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ti siguren si deka nisto ne ti napravil dodeka si spiel. :? :? :? :roll:Tonchie напиша:Мене ми се пушти еден другар, спиеф кај типот дома, ама беф тооолку уморен што и да беше женско ке ја одбиеф. Инаку го одбив фино културно, а коа почна тој со она наговарањето па ова па она... јас се преправав дека спијам, после тоа навистина заспав... не се сеќавам колку зборувал другарот. Сепак тоа не влијаеше негативно на нашето другарство.
Човек се учи со збор, нели? Епа ако нејќе топлото братче, ќе му скршам вратче. Ми се лоши од самата помисла некој да ми се пушта, незнам што ќе напраам нејќам ни да помислам. Не е ова сега ја анти гејови едно друго, нивно право ама да си седат на страна и бај д веј што повеќе педери толку повеќе слободни женскиAcid напиша:Не ме сфаќајте погрешно, немам омраза кон хомосексуалците.
Само реков, како и секој останат напорен, недокажан, човек што не се разбира од фин збор - би го избоксирал.