Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Т.е треба се јавиме да прашаме кое време слободни термини има џабе се договараме џа кое време сега.

Sent from my Ultra using Tapatalk

Ја го имав ама го изгубив, доколку некој го има нека се јави ако не ќе појдам јас утре ќе прашам кои се слободни термини...

Од среда па натаму сум стално во Скопје, па доколку некогаш се ослободи место слободно исконтактирајте ме :)

Добро сеа колку сме души и каде ќе играме? Дајте да се организираме да не биде работава у 5 до 12...

Не бе што знам тешко да играме на Работнички теренот а и како ќе функионираме ме интересира нема да се знае кој кого чува... :D

mene me pratija ovde koga barav pickup games vo Skopje. Pa nov sum, koj da me iskontaktira ili kogo da kontaktiram za da vlezam? plz help

Neka vleze nekoj mesto mene za vo nedela.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Eve jas mesto tebe na broj 11. Neka mi pise nekoj vreme i adresa, a i ne bi bilo loso da se napravi fb grupa ili whatsapp grupa. igrav vo germanija kako cb, COME AT ME BRO. haha

mene me pratija ovde koga barav pickup games vo Skopje. Pa nov sum, koj da me iskontaktira ili kogo da kontaktiram za da vlezam? plz help
Те пратив тука да, ама и ти реков прочитај 2-3 страни.
Моментално се договара пак да се најде термин. Порано имавме терминче секоја недела од 16 до 17 часот ама одеднаш се изгуби заинтересираност па моравме да откажеме.
Се надеваме дека пак ќе има нешто слично.
Видов дека си се оправил така што има напредок добро е.
ФБ група нема да има зашто не сите од нас користат тоа, исто важи и за вибер/ватсап (некој преферира едното друг другото)
Исто така зашто си го користиме форумот бидејќи не сме затворена екипа која постојано играат истите 10-12 луѓе и порано користевме метод на кој прв се пријави тој ќе игра (при што имаше и казнени за некои членови што се пријавуваа па забораваа да дојдат без да известат или да дадат доволен рок за да се најде замена) веројатно пак ќе биде исто зашто гледаме дека заинтересираност пак се создала.
цб а епа тука според @Ilumious (сеоски Ван Гал ќе бидеш или лево крило или голман)

Е сега како препорака за сите останати, дајте да најдеме некое место со добро теренче (да блаже некако најдобро беше и доста големо) каде ќе има и греење за да не умираме зимно време пак на -10 да играме. Јас би прифатил и играње во сала на паркет ако тоа одговара за другите. И по можност да има функционални тушеви никогаш незнаеш кога ќе треба да одиш некаде после фудбал.
Исто мислам дека е најдобро да си задржиме терминот пак да биде во недела зашто најголем дел од луѓето немаат обврски тој ден.

Само што се јавив во Блаже кај што игравме, за во недела слободен термин има само во 20:40. Значи не зборам за редовен туку конкретно за оваа недела. За редовен термин да изиграме 2-3 пати да видиме дали има заинтересираност па ќе бараме.

Кажете сеа дали одговара во недела 20:40 во Блаже кај што игравме да знам да му резервирам на типот, му кажав дека ќе му се прејавам во текот на денов.

Ќе следам ситуација дали ќе се скрпите али сепак не ме рачунајте за тој термин оваа недела. Ќе глеам шпанско јбг. Освен ако не го одложат колото.

Ау јас тешко овој викенд у недела касно навечер. Полагам у пон у 8, јбг...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom