Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
1. комшијаТи
2. ob1
3. Cthulhu^
4. ColdSky
5. BoosterFa
6. Fastforza
7. Stefan-kobe
8. J.Bourne*
9. 10. wiksa + kolega

Значи има не требало само мотивација :D
Дали сте слободни и у можност сите за Петок-Сабота у Куманово да организираме? :)

Значи има не требало само мотивација :D
Дали сте слободни и у можност сите за Петок-Сабота у Куманово да организираме? :)
Чекај брат да се собереме во ск прво. За во баба цана да прашаше одма сите ќе се јавеа. [emoji1]

Sent from my Ultra using Tapatalk

Да одговорам на прашањето на кумановецот :) Што се однесуе до мене, ја у петок и сабота тешко дека би можел на екскурзија у Куманово пошо морам да сум у Скопје тие две вечери у 22:00.

Чекај брат да се собереме во ск прво. За во баба цана да прашаше одма сите ќе се јавеа. [emoji1]

Sent from my Ultra using Tapatalk
Ок ја да прашам не е проблем и у Скопје ќе играме еве не има 3 веќе од Куманово ЧД

Гледам дека се собравме, фалат уште двајца голмани.
Дали на сите им одговара претходниот термин во недела во 16:00 саат и на истото место кај ОУ Блаже Конески, за да се јавиме да прашаме за термин или сакате да смениме локација.

Гледам дека се собравме, фалат уште двајца голмани.
Дали на сите им одговара претходниот термин во недела во 16:00 саат и на истото место кај ОУ Блаже Конески, за да се јавиме да прашаме за термин или сакате да смениме локација.
Што знам,нека кажат повеќето па како ќе одлучи мнозинството така.
Мене искрено од 4 не ми е баш привлечен термин со оглед на тоа дека е време за ручек плус недела,нешто покасно би било во ред.
Пак ќе кажам,нека пишат сите,ако ви е океј вас,нема проблем.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Ај овој викенд да изиграме на теренчето на Работнички. И така глеам има поголем интерес, а таму мислам дека се игра и 7+1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom