Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ќе сум у Грција за викенд, нека игра некој место мене ако може :)

ајде нека закаже некој и нека кажа у колку сат , ако некој не може од овие што сте пријавени за викенд нека каже до утре ако не ќе го рачунаме дека може (нормално ако не се деси неодложлива работа у последен момент)

ЕПа ако сте сите за може на работнички да играме дајте изјаснете се. И уште еден голман ни фали.

ејјј и ја у Сабота не можам на свадба кај братучетка ми сум, ама за Недела ќе можам таман ќе останам и ќе сум загреан од претходно :D

Ја мислам дека недела ќе биде најдобро да играме пошто реално сабота повеќето излегуваат а и можеби некои се на работа... Недела стандард како што сме играле порано. За на работнички 16 души мислам дека е таман. Иначе ако треба плус ќе го викнам братучет ми он би дошол 100% као замена.

Искрено не знам зошто форсирате за теренот кај Работнички кога факт е дека од 16 души 10 не се спремни, може и повеќе. Да му се намочам на фудбалот без трчање, покривање и слично. Мислам дека не е добра идеја таму да се игра.

Искрено не знам зошто форсирате за теренот кај Работнички кога факт е дека од 16 души 10 не се спремни, може и повеќе. Да му се намочам на фудбалот без трчање, покривање и слично. Мислам дека не е добра идеја таму да се игра.
Ок е Стекениса Бекеле ако си спремен иди маратон трчај, не кур замарај. ;);););););););););););)

Каде бе он спремен, нема сила ни 5км да гледа а не па да ги трча

прво распрашајте се за термин па после нека се пријавуваат луѓе. вака од 16 пријавени на слепо, на крај 10 ќе откажат оти нема да им одговара терминот :D

Дај стварно изјаснете се во недела кој термин ви одговара и дали на работнички или на друг терен да играме.

Јас би сакал на Работнички, како ќе одлучите вие, сеедно. А за саат, конкретно оваа недела ми одговара све шо е пред 20:30, пошо после тоа ќе глеам фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom