Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Како што гледате голмани нема, тоа значи менување на гол + менување со измена.
бели
1. @Stefan-kobe
2. @Fastforza
3. @Vuxan
4. @wiksa
5. @Dr.House
6. @Castiel
7. @AleKostov
црни
1. @Del Piero best 10
2. @Levakot 1985
3. @Biomage
4. @Mich0MKD
5. @Cthulhu^
6. @RickyLFC9 (повторно во тим со @Del Piero best 10 не за друго да не ти расипам просек на голови)
7. @Корисничко име:

моментални измени @Saeta Rubia

Од кога играме на теренчево, ова е убедливо најдобриот собран состав, ептен ми е жал што неможам да дојдам, сигурен сум дека ќе биде утакмичиште! :uzi:

Последно уредено:
Многу офанзивни играчи сме пријавени, башка без голмани, очекувам резултат како на ракомет :D

Човече, 20 минути у место ќе се стои, дем ит. Троа појаки сме ние црните вака на хартија :)

бели
1. @Stefan-kobe
2. @Fastforza
3. @Vuxan
4. @wiksa
5. @Saeta Rubia
6. @Castiel
7. @AleKostov
црни
1. @Del Piero best 10
2. @Levakot 1985
3. @Biomage
4. @Mich0MKD
5. @Cthulhu^
6. @RickyLFC9
7. @Корисничко име:

Вака ние искачаме појаки ама кого за кого да смениме??? Зашто у црниве има 4 што знаат одлично со топка да играат. Ако имате некој предлог за замена слободно кажете

Огромна чест и задоволство ми е што конечно дојде денот кога ќе го пишам овој пост. По толку многу утакмици, јас денеска изгубив број за тоа колку пати досега можеме да извлечеме позитиви од натпреварот. Иако загубивме по којзнае кој пат, и сега се прашувам, „Рики, кога беше последниот пат кога твојот тим победи?“, немам одговор. Не сум сигурен дали сум тепал у балонот уопште. Меѓутоа зошто ова е толку прекрасно? Бидеќи, пријатели, ние играме за забава. Воопшто не е важно кој победува, ние сме таму да другаруваме. Но, јасно е дека стануваме се подобри и подобри, луд би бил тој кој што ќе се осмели да го негира тоа. Прашање на време е само кога противничите мрежи ќе се затресат повеќе од нашите. Еве, јас сум убеден дека тоа ќе биде следната. Ако не следната, тогаш таа после неа сигурно.

Дадов еден гол денес. Ова е супер бидејќи контото ќе треба да се надополни другата недела. Пазете се, гризам како Суарез.

П.с: Тимот е супер, фали уиграност која сигурен сум дека по денешнава партија ја стекнавме.

Иначе не, шала на страна, да напишам и ја еден озбилен пост. Доста бев духовит, ќе мислат духови јадам за вечера.

Ја многу љубам да играм фудбал, евидентно од тоа како се радувам на головите што ги давам (иако никад не реагирам грандиозно коа ќе ми намести некој ко денешниов, урлам само у соло-акции кога заслугата е речиси цела моја, а еве првион гол денес што го дадовме, можев да ја забијам, али оставив топката да влезе у гол за да не му земам од славата на @Del Piero best 10) и најискрено секад давам се од себе колку што можам. Мене голем проблем ми е кондицијата, али не зборам за играње 60 минути, тоа немам гајле. Проблем ми е во транзицијата, пример ако ја сум скроз напред и другиот тим брзо нападне назад, ја можам да се вратам, али ќе ми отиде цела енергија и ќе ми требаат неколку минути да се соземам за пак да трчам ко што треба. Исто и обратно, а фудбалов се игра со трчање, затоа неретко го разочарувам тимот и сум свесен за тоа, може и ради мене денеска често изгледаше ко да се браниме со играч мање, т.е другите да имаат играч више. Али сеедно, пак колку што ме држи душата трчам, иако тоа се одразува on the long run. Муабетот ми е, не дека барам посебни третмани, али да си кажам дека сметам дека за да го надминам овој проблем, а воедно и да бидеме побалансирани, тимот треба да ми биде малце подефанзивно ориентиран, почнувајќи од делбата нормално. Сеа знам дека ретко кој сака да игра одбрана, али јебига, ја од моја страна секад ќе придонесувам колку што можам со кој и да играм. А тоа што сум малце сакат у нозете е друга работа, али тоа мислам дека ќе се среди со тек на време, да ме видевте лани коа не играв често какво магаре бев, сеа ептен подобрен сум :D

У секој случај, мило ми е вака што се собираме често пошто ептен добра релаксација е една партија фудбалче неделно :)

Иначе не, шала на страна, да напишам и ја еден озбилен пост. Доста бев духовит, ќе мислат духови јадам за вечера.

Ја многу љубам да играм фудбал, евидентно од тоа како се радувам на головите што ги давам (иако никад не реагирам грандиозно коа ќе ми намести некој ко денешниов, урлам само у соло-акции кога заслугата е речиси цела моја, а еве првион гол денес што го дадовме, можев да ја забијам, али оставив топката да влезе у гол за да не му земам од славата на @Del Piero best 10) и најискрено секад давам се од себе колку што можам. Мене голем проблем ми е кондицијата, али не зборам за играње 60 минути, тоа немам гајле. Проблем ми е во транзицијата, пример ако ја сум скроз напред и другиот тим брзо нападне назад, ја можам да се вратам, али ќе ми отиде цела енергија и ќе ми требаат неколку минути да се соземам за пак да трчам ко што треба. Исто и обратно, а фудбалов се игра со трчање, затоа неретко го разочарувам тимот и сум свесен за тоа, може и ради мене денеска често изгледаше ко да се браниме со играч мање, т.е другите да имаат играч више. Али сеедно, пак колку што ме држи душата трчам, иако тоа се одразува on the long run. Муабетот ми е, не дека барам посебни третмани, али да си кажам дека сметам дека за да го надминам овој проблем, а воедно и да бидеме побалансирани, тимот треба да ми биде малце подефанзивно ориентиран, почнувајќи од делбата нормално. Сеа знам дека ретко кој сака да игра одбрана, али јебига, ја од моја страна секад ќе придонесувам колку што можам со кој и да играм. А тоа што сум малце сакат у нозете е друга работа, али тоа мислам дека ќе се среди со тек на време, да ме видевте лани коа не играв често какво магаре бев, сеа ептен подобрен сум :D

У секој случај, мило ми е вака што се собираме често пошто ептен добра релаксација е една партија фудбалче неделно :)

Abe jas ti vikav ostaj vo ofsajd si :lolzz:

100 посто у основно и средно си имал 5ка македонски те бива за реферати :)
ама само за реферати :)

А тоа што сум малце сакат у нозете е друга работа, али тоа мислам дека ќе се среди со тек на време, да ме видевте лани коа не играв често какво магаре бев, сеа ептен подобрен сум :D
Можно е да има полошо од ова моментално? :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom