Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Минатата недела откажав, зашто се разболев. Кренав температура, не беше нешто што можам да го контролирам. Секогаш кога и да сум се пријавел сум доаѓал, само 1-2 не сум дошол и тоа секогаш сте имале замена за мене. За оваа недела иако можно е да оздравам до тогаш сепак не се пријавив, за секој случај да не ме поврати и да треба пак да откажувам. Така да ако се однесуваше ова на мене што не дојдов минатата недела, сепак имав оправдана причина отколку ми излезе "нешто". :)

Не беше наменето за никого посебно, општо сакав да кажам за да не дојдеме во ситуација да отидеме таму и да не можеме две екипи да склопиме. Извини ако помисли дека те критикувам тебе. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Кога ќе научиш да се едитираш во список како сите пред тебе тогаш ќе си пријавен убаво пишав сите да останат без разлика кој пост ќе го селектирам, ако некој после тебе те цитираше тебе ќе те имаше пријавено само тебе и тој што те цитирал. Ако незнаеш да се тагираш како другите што се имаа додавано тогаш ќе ги копираш сите пријавени и ќе се допишеш на крај. Најлесно е твоето ама никад не се нафаќаш на крај да ги собереш во еден пост.
Минатата недела откажав, зашто се разболев. Кренав температура, не беше нешто што можам да го контролирам. Секогаш кога и да сум се пријавел сум доаѓал, само 1-2 не сум дошол и тоа секогаш сте имале замена за мене. За оваа недела иако можно е да оздравам до тогаш сепак не се пријавив, за секој случај да не ме поврати и да треба пак да откажувам. Така да ако се однесуваше ова на мене што не дојдов минатата недела, сепак имав оправдана причина отколку ми излезе "нешто". :)
Никој не обвинува никого и не се алудира на една личност, се алудира на сите што се пријавуваат и се откажуваат во недела у 1-2 на пладне па побогу кога ќе најдеме замена??? Само за тоа се налутивме за ништо друго. Норално дека болест неможеш да ја контролираш и никој не вика дека нема исклучоци, ама да пишеш болен сум во 2 или 3 саат а треба да играш од 4 е смешно. Најголем дел од нас патуваат по барем 30 мин и никој нема да види дека некој откажал уште помалку дека имаме играчи на повик во било кое време да им јавиме само и спремни да играат

Sent from my Nexus 7

И јас ќе се сложам со Ивица и би предложил пријавувањата следниот пат да почнуваат најрано во среда. Мислам дека ништо не губиме, тој што и во понеделник ќе мисли дека ќе може да игра во недела, истото ќе го мисли и во среда, а несигурните имаат повеќе време да дознаат и да не се пријавуваат само онака :)

Кога ќе научиш да се едитираш во список како сите пред тебе тогаш ќе си пријавен убаво пишав сите да останат без разлика кој пост ќе го селектирам, ако некој после тебе те цитираше тебе ќе те имаше пријавено само тебе и тој што те цитирал. Ако незнаеш да се тагираш како другите што се имаа додавано тогаш ќе ги копираш сите пријавени и ќе се допишеш на крај. Најлесно е твоето ама никад не се нафаќаш на крај да ги собереш во еден пост.

Никој не обвинува никого и не се алудира на една личност, се алудира на сите што се пријавуваат и се откажуваат во недела у 1-2 на пладне па побогу кога ќе најдеме замена??? Само за тоа се налутивме за ништо друго. Норално дека болест неможеш да ја контролираш и никој не вика дека нема исклучоци, ама да пишеш болен сум во 2 или 3 саат а треба да играш од 4 е смешно. Најголем дел од нас патуваат по барем 30 мин и никој нема да види дека некој откажал уште помалку дека имаме играчи на повик во било кое време да им јавиме само и спремни да играат

Sent from my Nexus 7
добро ајде сезнајко , играјте без мене

14
И пак иста приказна. Веќе е само понеделник и се пополни списокот. Тоа ќе беше супер ако претходно немавме лоши искуства со откажување на некој што се пријавил меѓу првите и се чини дека е сигурен, но во последен момент му излегува "нешто". Меѓу пријавените гледам нема ниеден голман . . . Предлагам од нареден термин да се почне со пријавување најрано од среда. Мислам дека тешко може некој со сигурност да знае дали ќе е слободен за после една недела . . .

Ти си број 15 а јас 16 ( за Пржино).

Треба да се испооткажат доста за да поиграме јас и ти.

Ти си број 15 а јас 16 ( за Пржино).

Треба да се испооткажат доста за да поиграме јас и ти.
А бе и подобро за нив што не играме, бар ќе се поделат подобро :brlav:

Ја тек сеа приметив дека немаме голмани :pos:

Последно уредено:
1. wiksa
2. Vuxan
3. Stefan-kobe
4. Mich0MKD
5. Castiel
6. Fastforza
7. Biomage
8. AleKostov
9. Корисничко име:
10. Cthulhu^
11. Levakot 1985
12. Сладоледџија (и сеа кој е 12 ти или хаус и кој е 14 да се тагираше убаво како што ти пишав немаше да се преклопат 731087423098 бројки)
13. Рики
14. докторот

измени Del Piero i Saeta

Како што гледате голмани нема, тоа значи менување на гол + менување со измена.
бели
1. @Stefan-kobe
2. @Fastforza
3. @Vuxan
4. @wiksa
5. @Dr.House
6. @RickyLFC9
7. @AleKostov
црни
1. @Cthulhu^
2. @Levakot 1985
3. @Biomage
4. @Mich0MKD
5. @Castiel
6. @Сладоледџија
7. @Корисничко име:

Доколку некој неможе да дојде или пак се разболи (и ако се оштети претходната вечер на искачање не е проблем) ама пишете порано не чекајте да дојде 2 саат за да кажете и одма тагирајте ги @Del Piero best 10 и @Saeta Rubia .
Од наредна недела пријавувањето ќе го стартувам во среда а не во понеделник и предност ќе имаат голманите. Така што наместо пријавувањето да оди до 14 ќе оди до 12 играчи, а доколку нема голмани тогаш ќе надополнуваме со голман/играч

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom