Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
100 посто у основно и средно си имал 5ка македонски те бива за реферати :)
ама само за реферати :)
Писмените секад ми беа под 3, не сфаќав што правам погрешно, а у средно никад немав 5ка на крај :(

Во одбрана на образованието, немав прочитано лектира од 7мо одделение :D[DOUBLEPOST=1421607807][/DOUBLEPOST]
Можно е да има полошо од ова моментално? :P
Да речеме дека не ми ни подаваа :D

Огромна чест и задоволство ми е што конечно дојде денот кога ќе го пишам овој пост. По толку многу утакмици, јас денеска изгубив број за тоа колку пати досега можеме да извлечеме позитиви од натпреварот. Иако загубивме по којзнае кој пат, и сега се прашувам, „Рики, кога беше последниот пат кога твојот тим победи?“, немам одговор. Не сум сигурен дали сум тепал у балонот уопште. Меѓутоа зошто ова е толку прекрасно? Бидеќи, пријатели, ние играме за забава. Воопшто не е важно кој победува, ние сме таму да другаруваме. Но, јасно е дека стануваме се подобри и подобри, луд би бил тој кој што ќе се осмели да го негира тоа. Прашање на време е само кога противничите мрежи ќе се затресат повеќе од нашите. Еве, јас сум убеден дека тоа ќе биде следната. Ако не следната, тогаш таа после неа сигурно.

Дадов еден гол денес. Ова е супер бидејќи контото ќе треба да се надополни другата недела. Пазете се, гризам како Суарез.

П.с: Тимот е супер, фали уиграност која сигурен сум дека по денешнава партија ја стекнавме.
ke pobedis koga wiksa nema da gi pravi sostavite

Епа Рики кога веќе се истакна и напиша ,,озбилен" текст и ја ќе ти кажам нешто озбилно и искрено што мислам за тебе како ИГРАЧ. ДУПКА си брат, џабе се форсираш и играш на штета на тимот од чија што играш, очигледно поради тебе е што не можат да тепаат. Имав прилика 2-3 пати да играм од твоја на нерви ми газеше цело време со таа твоја себичност, арогантност, глумење Балотели додека другите ринтааме напред назад. :)

Епа Рики кога веќе се истакна и напиша ,,озбилен" текст и ја ќе ти кажам нешто озбилно и искрено што мислам за тебе како ИГРАЧ. ДУПКА си брат, џабе се форсираш и играш на штета на тимот од чија што играш, очигледно поради тебе е што не можат да тепаат. Имав прилика 2-3 пати да играм од твоја на нерви ми газеше цело време со таа твоја себичност, арогантност, глумење Балотели додека другите ринтааме напред назад. :)
хаха дупка е да, ама има желба тоа се поштува :)(y)

и #победнички менталитет секако тоа најбитното.

Последно уредено:
ke pobedis koga wiksa nema da gi pravi sostavite
Минатата недела @wiksa не ги правеше составите, @RickyLFC9 изгуби. end of story

ПС научи да тагираш ако веќе сакаш да тролаш некого

Небитно е каков играч е важно доаѓа и се дружи, играме за забава никој не е обврзан да доаѓа и да игра ама ако веќе си дошол ќе играш без разлика со кој си.

@RickyLFC9 брат те имав пишано од победничкава страна да не се жалиш ама откажа @Dr.House и мораше да се прави некоја рокада зашто @Saeta Rubia во спротивен табор и немаше да ги тепаме ни на xbox ако игравме.

@Mich0MKD веќе имаш освоено приоритет -1 значи за нареден пат и да се пријавиш ќе бидеш во измени, бар да пишеше дека нема воопшто да се појавиш.

Наредна недела ја и @wiksa правиме состави.
Не се делам со тебе бе лошо бираш може и мене ќе ме избереш :)

Пишав бе јас ако има некоја измена да се предложи никој не реагирата и после тоа викса е крив. Иначе знам што е проблемот ти фали у тим некој на стероиди како мене :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom